Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je o žácích jedné Americké školy kteří právě mají svůj poslední den ve škole a rozhodnou se si ho užít jak jen to jde. Celý film se odehrává v jednom dni, kdy si celá třída a jejich kamarádi užívají jednu velkou párty. (Propeth)

Recenze (5)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Celé to nějak ztrácí smysl. Děj prakticky neexistuje a ani jednotlivé postavy nejsou moc rozebírány. Jakoby někdo prostě vystřihl 1 den a předhodil ho- bez kontextu, informací, nebo nějakého zakončení a pointy. Podle mě by vůbec neškodilo zkrátit délku filmu tak minimálně o třetinu, nebo z toho udělat krátkometrážní snímek- to by mohlo být vážně dobré. Takhle se totiž snadno stane, že se člověk začne nudit a pro naprostou absenci děje to nedokouká a unikne mu poslední minuta- která jediná má možná nějaký smysl. Dávám silnější 1 hvězdičku. A ještě podotýkám, že Leighton byla skvělá a škoda, že nedostala víc prostoru. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo mi ctí snížit takovému nesmyslu hodnocení.. Přirovnala bych to k poslednímu dílu High School Musical - bez zpěvu za to s ještě horšími hereckými výkony! Jediný důvod proč jsem zvládla sledovat tento nesmysl až do konce, byla Leighton Meester a ruku na srdce - každý se musí někde naučit hrát. Celý ten nápad "užít si jak jen to jde" mi připomínal záměr prciček - ovšem ten byl v celku zdařilý. Pokud nemáte nějaký závažný důvod, tak doporučuji tento film nesledovat. Pokud se chcete skutečně pobavit, tak si raději dejte houbičky nebo tak (pak vám to možná může připadat zábavné). ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je příjemné vidět známé tváře tak mladé, Amber je prostě kus, teen komedie na jedno použití, nic extra se nekoná. V jeden den se dá stihnout hodně věcí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama