Reklama

Reklama

Pavučina lží

(TV film)
  • Česko Evangelium zrady (více)

Obsahy(1)

Pokojnú oslavu Emily (Alexandra Paul) a jej manžela Teda (J.C.MacKenzie) pozoruje už dlhšiu dobu neznámi muž. Emily ho pozýva ďalej a manželia mu poskytnú dočasné ubytovanie na fare, kde je Ted kazateľom. Luke (Corey Sevier) spočiatku nijako nezasahuje do ich životov. Silne veriaca Emily spolu s Tedom venujú všetok svoj čas a prostriedky založeniu novej cirkvi, svojou snahou získavajú pre Teda možnosť sérií vystúpení v televízii. A tak, zatiaľ čo je Ted pracovne zaneprázdnený, Emily postupne podľahne kúzlu mladého a atraktívneho Luka, vďaka čomu sa jej manželský život začína rúcať a na povrch sa dostávajú hriechy minulosti. Je však toto všetko len obyčajná náhoda alebo dôkladne premyslený plán? (rudess)

(více)

Recenze (15)

Makky 

všechny recenze uživatele

Dejová línia obsahuje neskutočne veľa zápletok, až príliš veľa. A samotný film sa nakoniec v nich utápa. Celkovo niektoré scény sú odfláknuté a zbytočne vyzerajú naivne len kvôli tomu, aby výsledná zápletka dala nejaký zmysel. Avšak Alexandra Paul tu docela vyniká. Najprv som chcel dať 2 hviezdičky, ale koniec to pokazil. Síce dám len hviezdičku, tento snímok patrí k tým lepším TV filmom ()

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

iMDB: 5.1/10 Opět, jak jsme se již mohli setkat u kanadského filmu, za málo peněz hodně muziky. Corey Sevier, který podal dobrý výkon například také v novém snímku Jazzman (2009) i zde předvedl, že své řemeslo umí. Nesouhlasím s tím, že by byl scénář překombinovaný. Dle mého názoru byl velice zajímavě udělaný. Velmi oceňuji příjemný hudební podkres. Váhal jsem, jestli dát tři nebo čtyři hvězdy, ale nakonec dávám čtyři, abych vyvážil nepoměr v hodnocení. ()

Reklama

ladanda 

všechny recenze uživatele

Je to docela sranda. Hlavní hrdinka souloží nejprve s otcem, pak s vykastrovaným manželem-knězem, pak s milencem, po letech pak se synem, který se jí narodil s incestu s vlastním otcem, atd. Příběh se vyvíjí do fantasmagorického happy andu. Trochu překombinované asi jako Mission: Impossible, ale docela koukatelné. V TV programech uváděno pod názvem Evangelium zrady. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Naprosto "výborná" záležitost na relax po náročném dni. Jak vidno, v televizní produkci se fantazii meze nekladou. Když někdo kombinuje primitivní s nelogickým a ještě navrch chce být ambiciózní, nemůže to dopadnout dobře. Prostě to mnohdy vypadá asi tak, že jakmile se tvůrci dostanou do úzkých, vymyslí první kravinu, která by mohla děj posunout o scénu dopředu.. Ale jinak jo, bavil jsem se královsky. Zvlášť, když zajíček, co píchal o skoro dvacet let starší Stephanii Holden (holt to letí), oznámí, že je vlastně jejím synáčkem.. Thrillerový suterén!! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Kanada a TV-film, stejná naděje na úspěch, jako Česko a reality-show. Vyjímka potvrzující pravidlo tohle rozhodně není. Paul nebyla sexy ani v Pobřežní hlídce a to jí bylo o dvacet méně, než tady. Metrosexuální hnusák jí balil asi hodinu, pak jí ošukal, později z něj vypadlo, že je její syn a potřebuje prachy z kostela, protože utekl z vězení a dluží lichvě. Posléze kápne božskou a tvrdí, že si ho objednal její manžel, protože chtěl důkaz o její nevěře a potom by se s ní mohl bez problému rozvést, je totiž farář a ona ho omezovala v jeho kariéře v televizi. Nevěděl jsem, jestli se mám smát, blít nebo to zkombinovat, konec jsem proto neviděl. Je tu možnost, že nakonec vše zrežírovala sama manželka, nejdříve začla omezovat svého manžela, aby si objednal metrosexuála, od kterého se nechala ojet, aby se pak mohla rozvést s manželem-farářem a konečně mohla rozjet kariéru striptérky. V Kanadských filmech je možné vše. 40% 06.04. 2010 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama