Reklama

Reklama

To není můj život

(TV film)

Obsahy(1)

Zdá sa, že Alison, ženu doktora Steva Morgana, čaká skvelý život, keď pominieme jej srdečné problémy, vďaka ktorým musí užívať denne lieky. Pred niekoľkými rokmi pri pôrode stratila pamäť. Tá sa jej teraz po automobilovej nehode začína vracať. Jej predstavy a spomienky sú však iné, než ako jej minulosť vykresľuje Steve. V jej spomienkach je šťastne vydatá za iného muža a majú šesťročného syna. Alison zistí, že lieky, ktoré jej podáva Steve nie sú na srdce, že jej srdce je úplne zdravé, ale že sú to lieky na spanie, ktoré spôsobujú stratu pamäte. Alison si najme súkromného vyšetrovateľa, aby zistila pravdu. Objaví, že Steve nie je ten, za ktorého sa vydáva... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Napriek zjavným medzerám v scenari je to priemerný a pozeratelný film. Niekolko nelogických počinov, ale pokazili i tak nie moc kvalitný film. ps: Najviac ľutujem kone v stajni na ranči o ktoré sa zjavne nik nestará podla logiky filmu, lebo oni tam jazdia len občasne na víkend. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dabing pro TV Barrandov (Jan Šťastný, Jitka Ježková). Zajímavý námět, ale filmařsky zbabrané zpracování, naprosto režijně nezvládnuté. Hned jeden z prvních záběrů, půlkruhový nájezd kamery v ložnici je na pěst, o dalších "extra kouscích" ani nemluvě. Kapitolou samou pro sebe jsou (zřejmě) nechtěné záběry "z povzdálí", natočené spíše jako reality show než jako celovečerní film (např. scéna kdy se Alison vrací s manželem v autě z nemocnice, a na ulici je zastaví sousedka). V některých detailech scénář skřípe až hrůza (například když Alison málem srazí holčiku na kole, protože na jednoproudé silnici objížděla auto parkující v prostředku silnice...). ()

Reklama

Babbsi 

všechny recenze uživatele

Všechno se vyvíjelo příšerně pomalu, ale hezky. Zápletka začínala být hodně zajímavá a na povrch vyplouvala fakta, která neměl nikdo zjistit. Na samém vrcholu vyšetřování to všechno zase hezky skončilo. Skončilo to rychle - málem jsem to nepostřehla. A hlavně proto jsem dala 3 *. Ano, znám pořekadlo "V nejlepším se má přestat", ale proč tak spěšně? ()

kobras5 

všechny recenze uživatele

Dosti nevýrazný snímek, který nemá čím ohromit a takřka ani zaujmout. První polovina filmu se takřka nic neděje a druhá polovina je totálně zkažená. A když teď tak čtu ten oficiální text distributora, tak to je ještě smutnější, protože vyzrazuje celý děj filmu, který již nic moc navíc nenabízí. Dá se říct, že ty 2 hvězdy jsou spíše jen ze soucitu a za Michaela Woodse, který ač nic nepředvedl, tak mi byl jediný sympatický z celého filmu. Navíc kladně ještě hodnotím námět, který by v lepším podání mohl být skutečným thrillerem. Záporně hodnotím kamery, scénář, herecké výkony a nesympatičnost herců. 35% (viděno v TV). ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Slabe zpracovani pribehu o amnezii,herci pusobi neverohodne,hromady nelogickych zalezitosti bijicich do oci,odflaknuty konec,ale tak pro kanadskou televizi po 22te hodine celkem prekousnutelny kousek. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama