Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na indické poměry velmi revoluční film. Jde v něm totiž o výměnu manželek. Sunil je sice šťastně ženatý, má malého syna, ale o sexuální život tak nějak ztratil zájem. Až ho kamarád přivede na myšlenku, že řešením by mohlo být "swinging". Sunila to nadchne, problém ale je, jak přesvědčit manželku Malti, aby s jeho bláznivým plánem souhlasila, tedy nejen aby mu dala svolení, ale aby také sama byla ochotná nechat se vyměnit. V zemi, kde je téměř nemyslitelné, aby se hrdinové (muž a žena) na plátně políbili, vyžaduje natočení takového filmu opravdu kus odvahy. (lenuse)

(více)

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme som nevidela nič revolučné, bežná vzťahovka, ktorá ničím mimoriadnym nevybieha z bežných priemerov. Konkona, bola síce dobra, ako inak vždy, ale inak nič na čo by ste do kina nemohli vziať aj maloleté deti. Kúsok nahého chrba, ktorý bežne v indických filmoch vídať a v podstate ma ani koniec-nekoniec vôbec neprekvapil... ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, akorát ty vtipné scény, ty nebyly moc vtipné. Ono když někdo zrychlí obraz, neznamená to že je to zábavné. Každopádně je takové jiné, oproti ostatním indickým filmům, blíže k uvažování západního diváka. Akorát jsem nějak nepobíral, proč střídavě mluvili anglicky a hindsky. Jasně, angličtina se v Indii běžně používá, ale trochu mě to sralo. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Manžel v podání Ranvira Shoreye je znuděný v manželství se svou pohodovou ženou, kterou hraje K. S. S. Hlavní problém je ve sféře sexuální, kde je vztah z jeho strany už vyhořelý. Proto se upne k vyprávění mužů ze svého okolí, kteří srší nadhledem, divokými nápady a pochybnými radami, jak si manželský život vylepšit a obohatit. To se stane jeho posedlostí a postupem času i trestem. Navíc se v průběhu děje ukáže, že ti, co tak skvěle radili, buďto lhali, či mají ve skutečnosti přes svoje macho příběhy vlastní život v troskách. To ho však v jeho umanutosti neodradí a trvá si dál na svém. Tak přesně taková témata a lidé, kteří jsou tu prezentováni, mě vůbec nezajímají. Pomatený manžel, který si neváží toho, co má a chová se, jak bylo ve filmu ukázáno, mě iritoval až do samého konce filmu. Když to shrnu, tak svým chováním se mi ve filmu nelíbil skoro nikdo. K. S. S. je opravdu výborná herečka, což i zde potvrdila. Ve vedlejších rolích, žel jen na krátký čas, mile potěšil Saurabh Shukla, jehož postava byla asi jediná, která se mi líbila a Vinay Pathak. Natočeno to nebylo zle, ale příběh a postavy jsou mi hodně proti srsti a vlastně se tam ani moc nedělo. Dávám dvě hvězdy, protože to si přesně tento film zaslouží. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama