Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Paula sní o svém princi. Ten ale existuje jen na stránkách jejího tajného deníčku, do kterého si zapisuje svá nesplněná přání a sny. Do Pauly je zase šíleně zamilovaný její spolužák Tobi. Je ovšem pravým opakem vysněného prince, a tak ho dívka ignoruje. Když Paule dětský gang jednoho dne ukradne její deníček, dívka značně zpanikaří. Její tajemství se nesmí dostat do nepravých rukou. Jediným svědkem přepadení je Tobi, který statečně sleduje gang a chtě nechtě se stane Pauliným spojencem při hledání viníků. Když oba gang dopadnou, smutné tajemství je prozrazeno. Paula poprvé nahlédne skrze sny do reálného života. Snímek se natáčel v zajímavých zákoutích Hamburku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Je nesporné, že nemecký "rodinný film" vstupuje do kvalitatívne lepších čias. A som tomu rád. V tomto milom snímku síce nájdeme "európsko - americké stereotipy" (deti kontra gang, prekonávané sociálne rozdiely), ale zároveň tu vidno inšpiráciu Škandináviou (snaha v dialógoch vysvetliť konanie postáv, a primárne cez dialóg, nie nutne cez dej, odovzdať divákovi zamýšlanú ideu). Nemecký kinder film bude možno za 10 rokov tam, kde je dnes ten švédsky. Doprajme mu čas! ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný rodinný film ktorý neodhliada ani od sociálneho kontextu výchovy a vzdelávania mladých ľudí z rôznych vrstiev. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama