Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 1

VOD (1)

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (282)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozporuplný film. N. Antal je šikovný režisér, ale tu akoby nevedl z akého pohľadu chce príbeh uchopiť. Kto je ten správny a chytrý a kto je tu idiot? Prečo plánovať tak vážnu vec akou je lúpež s úplným nováčikom? Celý film mi kazila fakt divná motivácia hlavného "hrdinu", ktorý bol pre mňa práve spomínaným idiotom. Buď držím s partou alebo do toho vôbec nejdem. Ja sám by som ho asi zadusil a prakticky celý film mi liezol poriadne na nervy a fandil som ostatným chlapíkom aby ho konečne vyhrabali z toho auta a nakopali do riti. Kvôli nešťastnej náhode zomrel jeden človek, kvôli iniciatívnemu blbcovi umreli takmer všetci. Nie nadarmo sa u nás na Slovensku hovorí - "iniciatívny človek-hotový kokot". V závere sa mal ten magor pozrieť do zrkadla a spočítať koľko zla napáchal on sám. Film iba slabý priemer. 50%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho najhoršie, pretože všade to ma malé hodnotenie, ale musím povedať, že ma to prekvapilo. Jednoduchá, lacná ale dobrá zápletka nechýba, napínavá atmosféra, či strhujúce tempo je tu tiež. Trošku blbý scenár podkopáva filmu nohy, ale zručná réžia a hlavne casting je super, aj keď hlavný hrdina mi moc nesadol. Skôr som držal palce tým zloduchom (aj keď tam v podstate žiadny neboli) .Tak jednoduchý a priamočiary film ma nezaujal už dlho, takže prihodím jednu navrch. 80% - 4* ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Pěkné transportéry a silné obsazení jsou bohužel jediným kladem snímku. Úspěch takovéhoto typu filmu, kde se vyskytne pouze hrstka herců na omezeném prostoru, lze vystavět jedině na skvělých dialozích nebo brilantním příběhu, propracovaném do posledního puntíku. Tenhle scénář ale za nic nestál a to po všech stránkách. Nevýrazný, bez logiky a překvapení. Zachránit to nemohl ani Antal z režisérské stoličky, který bude doufám příště moct svůj talent zužitkovat v lepším filmu. Armored se nezmohl na víc než průměr, možná lehký nadprůměr díky známým obličejům a kdo si ho nepustí, o nic nepřijde. Podobným zabarikádovaným snímkem se slušným obsazením je Přepadení 13. okrsku. Alternativa: Assault on Precinct 13. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zase jeden důkaz toho, jak Hollywood dokáže smést talent jednoho evropského režiséra. Nimród Antal má totiž talent na víc, než podobná béčka s podprůměrnou zápletkou. Na jedno podívaní je to sice slušný a celkem to příjemně uteče. Celý film jsem se ale nemohl zbavit dojmu, že to šlo natočit daleko lépe, už jenom díky tomu přesnému obsazení. Aspoň ten scénář tedy mohl dopadnout lépe, protože takhle opravdu divákovi nedojde, proč se některé postavy chovaj zrovna tak jak se chovaj. Obsazení je to ale jinak celkem slušný. Columbusi Shortovi jsem to sice moc nežral, ale Matt Dillon byl výbornej a Laurence Fishburnea jako magora, co nejdřív střílí a pak přemýšlí, beru vždycky. Jenom na tom Renovi už je docela znát, že je na podobné filmy trochu starej.50% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Scénář je hodně špatný, ale hodně nahoru to táhne výtečné obsazení a solidní povedení. Antal zachraňuje co se dá a i přes totální blbosti (typu proč týpek z bouchačkou nezastřelí hlavního hrdinu) jsem se pěkně pobavil. Laurence Fishburne vysloveně září (víc takových rolí) a i Matt Dillon je tu za borce. Těm dvěma jsem fandil mnohem víc než tomu česnému debilovi s nezaplacenou hypotékou. Žádní padouši nejsou. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama