Reklama

Reklama

VOD (1)

V obyčejné restauraci v Los Angeles dojde k nenadálému útoku. Ti kteří přežili zjišťují, že na život nahlíží zcela jinou optikou. Musí najít vlastní cestu, jak se s hrůzným zážitkem vyrovnat a pokusit se znovu najít důvěru v okolní svět.  Během jednoho úplně obyčejného dne se nepříčetný muž vřítil do Los Angeleské restaurace a začal jen tak střílet po přítomných zákaznících. Ti kteří unikli smrti, byli samozřejmě hluboce zasaženi. Ovšem každý z nich se s tím vyrovnává trochu jinak: mladičká Anne Hagen (Dakota Fanningová) se díky vyprávění její verze události stane ve škole populární; její kamarád Jimmy Jaspersen (Josh Hutcherson) se uzavře před světem a přestane mluvit; servírka Carla Davenport (Kate Beckinsaleová) začne zanedbávat své dítě a prožije několik vulgárních vztahů; Dr. Bruce Laraby (Guy Pearce) ztratí své sebevědomí a zkouší experimentální léčbu; a chorobný gambler Charlie Archenault (Forest Whitaker) věří, že bude mít štěstí ve hře a vsadí všechny své peníze, bohužel má smůlu. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu, co mělo tohle znamenat. Tak ploché, tak nudné, tak suché... Jenom jediná scéna obsahovala emoce - když se ten chlápek na konci počural strachy. Ale jednu hvězdičku dám, Dakota totiž tu svoji bláznivou a děsně špatně napsanou roli zvládla - ostatně jako zvládla zatím všechno. 10% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný snímek, na který po závěrečných titulcích hned zapomenete. Film slibuje příběh o tom, jak se oběti násilného činu vyrovnávají se situací poté. Ve skutečnosti vypráví spíš příběhy jednotlivců bez návaznosti na případ vraždy. Postavy jsou nepřesvědčivé a co hůř i nezajímavé.. Pustila jsem si to v podstatě jen kvůli Dakotě, abych si doplnila její filmografii.. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Příběhová mozaika náhodných svědků jedné tragédie, která jim navždy změní jejich pohled na svět. Někdo se dá na cestu víry, jiný na hazard nebo někdo začne nacházet útěchu v náručí starých známých či úplně cizích lidí. Režisérsky a scénaristicky je to ale slabší a bohužel tomu výrazně chybí i další důležitá ingredience - emoce. Přiznám se, že asi po půlhodině jsem se začal mírně nudit a od té doby jsem čekal na nějaký zvrat, moment překvapení nebo zajímavý vývoj nějakého z příběhů. Marně. 50% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Výborně napsaný příběh tragického hrdiny skvěle zahraného Forestem Whitakerem, ale bohužel to nestačilo. Zbylé dějové linky byly na můj vkus až moc klišovité, předvídatelné a takřka bez emocí. Snad jen Guy Pearce a Jackie Earle Haley měli něco do sebe. Jako vždy se mi ovšem líbila Zarvosova hudba a pochválit musím i postupné odhalování toho, co se vlastně stalo v bistru, s čímž si režisér vyhrál. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Věřím, že někde tam hluboku uvnitř má v sobě námět filmu něco skvělýho, ale nepodařilo se to bohužel dostat do filmu. Na vině jsou především špatně napsaný postavy, mě to jejich chování po útoku přišlo děsně jednosměrný a ne příliš věrohodný a jelikož na tom celý příběh stojí, víc nemám co říct. Pokud bych měl film popsat záchodovou terminologií, tak úplnej průjem to není, ale poměrně velká várka bobků už ano. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • V scéne oživovania pacienta je jasne vidieť na monitore nápis "leads off" (zvody odpojené). Lekár by teda na pulzovú frekvenciu čakal márne. (BlackTom)
  • Kolovala tvrzení, že bylo těžké s Dakotou Fanning spolupracovat a že se dost jejích scén muselo sestříhat. Režisér Rowan Woods tyto pověsti ovšem popírá. (zajda404)

Reklama

Reklama