Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ještě deset let poté, co končil střední školu, kde býval obdivovanou hudební hvězdou, žije Marc Pease (Jason Schwartzman) stále v minulosti a sní o tom, že se svou kapelou Meridian 8 konečně natočí nahrávku, která je proslaví. Při návštěvě školy zjistí, že jeho dávná studentská láska (Anna Kendricková) chodí s jeho bývalým učitelem (Ben Stiller), který se studenty připravuje nastudování muzikálu Čaroděj. Americká komedie v režii Todda Louisa sleduje hektické události, které celou akci provázejí, a díky nimž Marc pochopí, že v životě nejsou nejdůležitější světla Broadwaye. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočný film bez nejakého väčšieho zmyslu. Celé sa to točí okolo chlapca, ktorý zažil faux-pass počas predstavenia a tá "trauma" sa s ním vlečie aj ďalej - žije vo svojom svete, kde očakáva úctu a slávu - no v podstate je úplne mimo. Ale ako nejaký zmysel dosť postrádam, neviem teda o čo v tomto filme išlo. Dejová línia úplne mizerná, akurát to pripravované divadelné vystúpenie Čarodejníka z krajiny Oz sa mi páčilo. Ale inak, dosť oničom! Nechápem ako mohli prijať hrať v tomto filme také hviezdy ako Ben Stiller, Jason Schwartzman a Anna Kendrick. ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna velká nuda. Nevím, co na tom mělo být vtipného. Schwartzman je hnusný idiot, jehož postava a její vokální skupina je vám silně u prdele, Ben taky vypadá jak debil, příběh je tak slabý a okoukaný, že už jste ho viděli 20x jinde a líp a pointa žádná. Bez emocí, bez vtipu, bez nápadu. Ztráta času. 80 minut dobrých akorát tak jako kulisa při reinstalu windowsu (pokud nikde nic jiného neběží). ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu proč byl tenhle filmy natočen. Každopádně jak jsem tak přemýšlela tak jsem došla k závěru, že Jason Schwartzman je perfektní a neskutečně roztomilej v každé roli ve který se objeví. Ben Stiller tady hrál dost nesnesitelného, stupidního učitele, u kterého jsem doufala že dopadne ještě hůř než dopadl, protože byl fakt nesympatickej. Ale Ben to hrál dobře. Taky nám tu Jason předvedl že umí dobře zpívat (což ale všichni už dlouho víme) a že se nebojí ze sebe udělat idiota (což taky víme). Jinak mě to docela bavilo, ale přínos a hodnota tohohle filmu je nulová. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dívali jsme se na film s přítelkyní pouze proto, že zde hraje Anna Kendrick, což ale opravdu není důvod pro to, proč by film stál za to. On hlavně nestojí. Je to taková očekávaná nuda, která není ani dostatečně zábavná, ani dostatečně dramatická, aby vás to nějakým způsobem dovedlo strhnout. Naštěstí je to krátké. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dvacetišestiletý Marc Pease žije tak trochu zvláštní život. Na živobytí si vydělává jako řidič limuzíny, randí s dívkou o několik let mladší, sní o úspěchu se svou osmičlennou vokální skupinou, tvořenou pouze čtyřmi zpěváky a stále v sobě nosí neúspěšné středoškolské muzikálové představení. Životním vzorem i sokem v jedné osobě se mu stává jeho bývalý učitel, který je zároveň režisérem jeho středoškolského mindráku. 50% Wese Andersona, 30% Johna Landise ,10% Davida Zuckera a po pěti od Johna G. Avildsena a Jake Kasdana – typické pro Jasona Schwartzmana, ale cestu Bena Stillera, bych si představoval jiným směrem. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama