Reklama

Reklama

Making of Tim Burton's 'The Nightmare Before Christmas', The

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
USA, 2000, 25 min

Obsahy(1)

V dokumentu o natáčení „Ukradených vánoc Tima Burtona“ nahlédneme pod pokličku mravenčí práce animátorů, podíváme se do studia za Dannym Elfmanem, režisér Selick představí mj. tuny detailních storyboardů a samozřejmě se ke slovu dostane i Tim Burton. (J.Connor)

Recenze (3)

smolicek04 

všechny recenze uživatele

Úžasné video, netušil som že bábkové filmy sú makačka. Dalo dosť zabrať aby niečo také vzniklo, ale stálo to za to. Ešte k tomu aj muzikál to je 300 rozličných hláv Jacka. To je len jedna z postáv. ()

nerow 

všechny recenze uživatele

Pro každého fanouška The Nightmare Before Christmas naprostá povinnost vidět. Tento Making of má ohromné kouzlo, stejně jako TNBC. Moc mě potěšilo takové malé nakouknutí do celého procesu. Každý si pak může udělat obrázek jak moc náročné to bylo. Jelikož TNBC je moje nejoblíbenější kinematografické dílo, tak bych uvítal pohled do tvorby trochu větší a hlubší. Bohužel zůstalo u klasického nahlédnutí a ukázaní jen mála z toho hodně co stálo za vytvoření ze scénáře až do finální podoby. 90% ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné, koľko práce a námahy dala tvorba tohto filmu. Detailne spracované postavy, každý mikropohyb, dizajnovanie ale aj výroba scén a postáv s nekonečným množstvom postupov potrebných poskladať 76 minút, kde každú sekundu tvorí 24 záberov. To je takmer 110 000 záberov, na ktorých je množstvo pohybov. Tvorcovia museli byť blázni a dušou zapálení pre tento proces, no to isté platí aj pre financmajstrov, ktorí tomu verili. ()

Reklama

Reklama