Reklama

Reklama

Hellboy Animated: Blood and Iron

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesor Broom se v roce 1939 utkal s upírkou Elizabeth Ondrushko, maďarskou krvavou hraběnkou a vyšší kněžkou kultu Hekaté. Ani kůl v hrudi jí ovšem nadobro nezastavil. Nyní má profesor po ruce Hellboye, Liz i Abea, pro které se obyčejná akce “prozkoumat strašidelný dům“ mění na boj o holý život. Nestojí proti nim totiž jen samotná upírka, přivolaná zpět na tento svět dvěma čarodějkami, ale i další krvelačná stvoření noci. Tohle bude zatraceně dlouhá noc... (Yojimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, který je o rok mladší, má mnohem zajímavější hororovou atmosféru, čímž si u mě jednoznačně hned od začátku získal lepší postavení než snímek první. Jsou zde podobné atributy jako ve "Sword of Storms", ale je to přece jen temnější a krvavější. Nemůžu si ale pomoct, pokud chcete Hellboye skutečně poznat, pořád raději sáhněte po komiksu. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Líbily se mi na tom dvě věci. Že kreslené postavičky dabovali herci z hraných filmů, a že se tam nakonec objevily mýtické bytosti. Jinak to byla taková průměrná pohádka na jedno shlédnutí, která je sice příjemná na pohled a nenudí, ale posléze z ní příliš vzpomínek nezůstane. Na Del Tora to nemá ani omylem. 70% ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Solidní temný hororvý animák. Hellboy a jeho banda operují v domě, kde straší, do toho se mísí flashbacky z profesorovy minulosti v Transylvánii. Standartní příběh, který nepřekvapí, ale taky nenudí a hezky odsýpá, dobrá animace (Hellboyovy párátka rulezz :-)). Příšlo mi to o dost lepší než první animák Sword of Storm. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ale dítě pekel bylo zachráněno dobrými lidmi......... Úřad pro Vyšetřování Paranormálních jevů opět v akci. Natočeno podle stejnojmenné komiksové série HellBoy Mike Magnoly. CITÁT - HELLBOY (Ron Perlman) - A sakra....... Opět hororový příběh, tentokráte s upírskou tématikou. CITÁT - Elizabeth Ondrushko......... DIALOG: LIZ - Říkej mi Liz. ABE - Říkej mi Abe. HELLBOY - Říkej mi.....jen to důležité.......... Upíři a duchové doslovně tímto příběhem prolétají. CITÁT - V tomto světě jsou věci, které moderní lidé radši převedou na bajky nebo videohry...... Zde je hororový příběh upírky Elizabeth spojen se starobylým božstvem, které jí dává ohromnou moc. CITÁT - Začínáš mě srát.......... Original Theme by Marco Beltrami Movie. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Temná a správně hellboyovská atmosféra. Děj byl dost dobrý a můžu říct, že se mi to líbilo ještě víc než Sword of Storms. Ta atmosféra mě, ale fakt dostala. Opravdu velice povedená. Zpracování postav stejně, jak v prvním dílů skvělé. Odkazy na komiksy tu jsou taky. Jsou tu odkazy na knihu Hellboy: Pravá ruka zkázy a taky Hellboy: Probuzení Ďábla. Tahle filmovo-komiksová podobnost se mi strašně líbí u obou filmů. Sice to nebylo tak akční jak někteří píší, ale mělo to vše, co postrádal první díl. Mě se to líbilo tak, jak to ve filmu bylo podané. Napětí bylo místy až hororových prvků. Pro milovníky Hellboye (já se mezi ne určitě řadím) je tenhle film pěkná třešnička na dortu. 90% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Čtveřice, která si ve filmech série Hellboy zahrála hlavní postavy, Ron Perlman, Doug Jones, Salma Blair a John Hurt, zde nadabovala své postavy. (Innuendo1987)

Reklama

Reklama