Reklama

Reklama

ČAUVES, ICH BIN BRUNO, HOLUB MÍRU! Nerad mluvím sám o sobě und stejně už asi všichni znáte, že ich bin největší rakouská gay celebrita od Arnolda Schwarzeneggera. Also, aspoň pár slov: Narodil jsem v Klagenfurt v Rakousku na počátku 80. let. Teď je mi 19 let. Ich bin Kozoh a umím nekakat šest dní po sobě – osm když jsem zamilován. Also dokážu hladce vstupovat do vody, obdržet masáž a vyprázdnit žaludek jakýmkoliv koncem. Nemusíte věřit, ale Bruno nikdy nebyl profi model. Toužím po životě, jaký mají všichni normální Rakušani: Postavit dům, pod ním sklep a v něm vychovat rodinu. Bruno vždy byl super cool und trendy. Ich bin první Rakušan s bulimií - v roku 1987, tři léta před Dianou. Když skončil školu, ich chtěl být tanečník und dostal roli ve videu "Rhythm is a Dancer" von Snap, ale den před natáčením dostal infekci z psích bobků - nepříjemná historie. Potom já dělal v nejvíc cool klubu ve Vídni - "Klub Apartheid". Půl rok na záchodcích, und pak povýšen na vyhazovače. Zde velmi vybraná klientela - jenom 0,2% lidí vpuštěno dovnitř. Zde já jedinkrát v životě zamilován - na sedm minut do Milli z "Milli und Vanilli" (na záchodcích). Zde si mě povšimli producenti největší kabel módní show "FunkyZeit" a já stal moderátorem. Und dann show slavil velký úspěch! Nyní FunkyZeit sledován skoro 7% gay bělochů mezi 17 a 23 let z celého Šlesvicko-Holštýnsko v Tyrolu. Also řeším mezinárodní konflikty (Blízký Východ: Židi versus Humus) und zaujímám velmi dobrou pozici na www.GayMehoSrdce.cz. No co, normálka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 174)

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 68%***DivX/// Obsazení 5/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// PLUS: občas docela zábavné, několik cameo roliček potěší, soundtrack je odvážný, Brunovi převleky a kostýmy jsou rozsáhlé, český dabing je povedený MINUS: často je to opravdu nechutné a za hranicí vkusu, rozhodně to není film pro každého./// Shrnutí: Přesto, když si tak na ten film vzpomínám, musím se smát. Je toho tam opravdu hodně a vše jde až na hranici koukatelnosti a zdravého rozumu. Sascha Baron Cohen je chameleon, který se dokáže převtělit do jakékoliv postavy. Možná že ho budeme brzy častovat komikem nového milénia (pokud jeho filmy dříve nespálíme). Herce jsme tedy pochválili, ale s filmem je to trochu horší, přesto že staví především na hlavní postavě, nebylo by od věci vylepšit scénář. Ten je málo obsáhlý. Děj se nikam moc neposunuje. Staví především na různých situacích v rozličném prostředí kdy Bruno vypadá pokaždé jinak, nicméně příběh tu je jen do počtu. Celé to tedy zachranuje krátká délka, která to ukončí v nejlepším./// PS: Určitě se ale těším na Diktátora a ještě více na ztvárnění Freddieho Mercuryho, kde si troufám odhadnout, že lepší casting nemůže být. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Brüno, postav se tomu čelem. Derek Zoolander je prostě hezčí, ale opravdu hezčí klasa chlap. Tvoje smůla je především v tom, že si byl až příliš okatě "ten třetí do počtu" i v dobách kdy byl Sacha Baron Cohen ještě velmi vtipný a originální (tedy v době krátkých skečů s Boratem a Ali G). A co teprve nyní, kdy již pouze recykluje sebe sama a neví co si počít s celovečerní stopáží. V důsledku tak věnuje více času špulení análu na kameru než trefování se do zažitých pořádků. Jinými slovy si myslím, že Cohen již nemá skrze Aliho/Borata/Brüna co říct a měl by začít uvažovat o jiném alter egu. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip není vtipem, extrovertní gay není extrovertní kazašský reportér a sled skečů NENÍ film. Cohen jde ve šlépějích Borata, citelně přitvrzuje (až je trapnost vtipná) a stále ze sebe souká nějakou tu urážku, frk či "pohoršující výjev". Jenže mu stále citelně uniká "něco jako děj", který je v případě čtyřprocentního Rakušana snad ještě méně hmatatelný (a tím pádem ubíjející) než v případě Boratova putování za odpaněním Pamely. Zkušební projekce, talk show a "fuck off" Harrisona Forda jsou však nezapomenutelnými příspěvky do fondu kinematografie, obzvlášť ve světle toho, že zbytek vyprchává táááák rychle. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji se, že bych se v kině někdy tak hlasitě smál jako u tohoto snímku. Pokud nejste zatvrzelý odpůrce homosexuality a striktní katolík, tak to ani jinak nejde. Sacha Baron si tentokrát udělal prdel z opravdu každého. Církev, politici, herci a desítky dalších osob či organizací dostávají na frak od šíleného gay extroverta. Neskutečně vtipné situace se střídají jak na běžícím pásu, počínaje úvodem, pokusy ve filmové branži, cestách na Střední Východ, televizní show, swingers party a mnoha dalšími. I přesto všechno si najdou tvůrci i čas na dramatické scény, jenž mohou místy konkurovat Oscarovým veledílům a zároveň zůstávají stále stejně ujeté, jako celý film. Cohen tak završil svou trilogii "Ali G, Borat, Bruno" a proto nastává pouze otázka, zda-li se rozhodne odejít na maximálním vrcholu, nebo nás opět překvapí. Osobně doufám pro to druhé. Update: Po druhém shlédnutí nucen zhrouhnout o jednu hvězdičku. Tenhle film zkrátka má smysl sledovat pouze ve společnosti a to se to ještě musí ostatním líbit. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

No ano, dej v podstate chybi a jde o serii skecu, umne poskladanych za sebou. A je faktem, ze jsem si v kine chvilemi zakryval skoro oci, abych ty silenosti snad radsi nevidel :) Nicmene pohorsovat se nad uchylnosti ci pokleslou zabavou mi prijde tak trochu elitarske. Sasha Baron Cohen je proste vyjimecny v tom, co si dovoli a ve svete politicke korektnosti, kde uz ani neni korektni termin, "politicka korektnost (!!), bori tyto nesmyslne umele lidske bariery a proste nam dava tvrdou facku - promenaduje se na prehlidkovem mole, ovesen nahodne nalepenymi saty, krouti se jako modelka a je stejne androgynni, jako vsechny normalni modelky. Vzdyt modni navrhari si vybiraji modelky pdole toho, aby byly podobne chlapcum a pak je nuti byt hubene, jako 16leti kloucci. Proto mi tento skec prisel asi nejtrefnejsi a nejpovedenejsi. A vyborny paradox ukazal i na konci filmu - v ringu strhava z modelek saty a dav jasa. O neco pozdeji se liba s chlapem a dav je tak nepricetny, ze se divim, ze ho nekdo nezastrelil. Kdyby tam byly dve zeny, dopad by byl opacny. A to je presne jeden z tech mnoha nesmyslu, na ktere Cohen utoci... Mimo spousty analniho humoru beze smyslu :) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (28)

  • Bruno (Sacha Baron Cohen) se dostal nepozorovaně na vojenskou akademii ve Fort McClellan v Annistonu. Prozradil ho až jeden z kadetů, který jej poznal z filmu Borat (2006). (HellFire)
  • Ve scéně, kdy je Bruno (Sacha Baron Cohen) bit prsatou dominou, má na sobě po celou dobu černé ponožky. V okamžiku, kdy vyskakuje z okna, však žádné ponožky nemá a nemá je ani když běží venku. (Investman)
  • Když Bruno (Sacha Baron Cohen) jako Straight Dave strhává šaty z dívek, stojí vlevo blondýna a vpravo bruneta. V dalším záběru jsou však jejich pozice opačně. (Investman)

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Jim Carrey je drzý Francouz

Jim Carrey je drzý Francouz

20.07.2010

Tak tahle spolupráce vypadá slibně. Dlouho připravovanou komedii Pierre Pierre s Jimem Carreym měl původně režírovat sám velký uctívaný Jason Reitman. I na něj však byl scénář zřejmě příliš hardcore,… (více)

Brüno chce vyhrát Eurovizi

Brüno chce vyhrát Eurovizi

06.08.2009

Písničková soutěž Eurovize je sama osobě nevýslovná komedie – a teď si ji navíc vezme na mušku Sacha Baron Cohen, který momentálně řádí v kinech jako rakouský teplouš Brüno. Scénárista Borata Dan… (více)

Festival nad řekou se blíží

Festival nad řekou se blíží

17.07.2009

Zhruba před měsícem vás Terry Gilliam touto originální upoutávkou pozval na filmový Festival nad řekou. Terry se do Písku dostaví osobně. Festival začíná 31. 7. a potrvá až do 9. 8. 2009. Na co se… (více)

Reklama

Reklama