Reklama

Reklama

Pitevna

všechny plakáty
Trailer

Mrtvola není jen tělo bez duše. Je to něco, co má být respektováno jako nástroj učení mladých studentů medicíny na celém světě. Lidské tělo může vypovědět tisíce příběhů, nás však teď zajímá pouze jedno tělo a jeden příběh. Mai je výborná studentka druhého ročníku medicíny. Při její první hodině praxe na pitevně se stane něco podivného. Když Mai prochází kolem mrtvého těla ženy, ruka mrtvoly se náhle pohne a chytí Mai za zápěstí. Nikdo si však ničeho nevšimne. Postupně se zdá, že žena se skrývá ve stínech a pronásleduje Mai na každém kroku. Ta začíná být zoufalá a snaží se ve své minulosti najít odpovědi, aby se dozvěděla kdo že je tajemná žena v márnici a kdo ji vlastně sleduje a proč. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Průměrně strašidelná thajská duchařina s rovněž průměrnou zápletkou a jejím rozuzlením. Hlavní hrdinka byla otravná svým věčným mlčením a tím jak se neuměla vymáčknout, aby vzápětí začala naopak hystericky ječet. Na druhou stanu to byla celkem pohledná holčina, film se odehrává v zajímavém prostředí a nemá špatnou atmosféru. Jeho hlavním kladem jsou ale jednoznačně lekačky - z těch by člověk pomalu dostal psotník. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Průměrná asijská duchařina, která není ničím výjimečná, ale na druhou stranu neurazí (jsem zvědav kdy se dostaví USA remake). Potěší více než solidní budovaní atmosféry, dobrá práce s hudbou,zvukem a velká porce scén při kterých se leknete. Postupem času zmíněné scény ovšem omrzí a působí že jsou až násilně vložené. Konec je z těch povedenějších. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Chladné, děsivé a tajuplné. Výborná hudba. Mladé studentce se zjevuje mrtvá žena, kterou ostatní nevidí. Na thajské poměry je to výborný film. Po celou délku snímku jsem čekal na lekačky, objevily se asi 4, po kterých byly moje trenýrky na ždímání:-). Kdyby autoři filmu více zapracovali na podobě ducha a více hustější atmosféře, tak z toho mohl býti hit. Je mi líto, že tento snímek nezůstane v mé paměti moc dlouho, protože co se týká zápletky, tak ta je velice chaotická a já vlastně ani nevím, jak to celé dopadlo! A to se mi už dlouho nestalo, abych něvěděl, jak film vyvrcholil. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná a precizně zpracovaná duchařina. Scénář sice není nijak výrazný a příběh je mnohokráte ohraným. Dívce se začne zjevovat duch, který od ní zřejmě něco žádá a ona musí zjistit, co chce a kdo je zjevující se dotyčná zač. Odkrývání souvislostí je docela očekávané a nenabízí mimo žánr nic nového. Již brzy se Vám možná vyjasní, které osoby mají s příběhem něco společného a závěr filmu je tak přímým vyrovnáním účtů s klasickým, nepřekvapivým zakončením. Tomuto víceméně průměrnému námětu dominuje především zdařilá atmosféra, účelné lekačky, kterých je zde vskutku dostatečně mnoho, podmanivá hudba a pro mě sympatická hlavní postava. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sakra tak teda nic moc, čekal jsem z nějakého důvodu strašidelnou pecku, kde se bubu bát jen pohnout, ale režisér jehož jméno nebudu ani zkoušet napsat, film udělal šíleně sterilní, a nezáživný. Atmosféra těhlech hororů je ten tam a člověk na film dívá jen proto aby věděl jak to dopadne. No a dopadne to celkem špatně, konec je strašně předvídatelnej. No snad příště. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama