Reklama

Reklama

Smrtící spojení

všechny plakáty
Trailer

Prý na svět přicházíme a z něj odcházíme sami. To je asi důvod, proč každý hledá své druhé já, svou lepší půlku. Ale co kdybyste se nenarodili sami? Co kdybyste byli od samého počátku připoutání tělem i duší k někomu jinému?
Pim a Ploy jsou siamská dvojčata. Jednoho dne podstoupí rozdělující operaci, při které Ploy umírá. Od té doby se však Pim velmi trápí výčitkami a pocitem osamění a utíká proto za jiným životem do Koreje, kde brzy potká laskavého manžela. Ploy je však stále zde, její duše přebývá ve společném domě a je to duše velmi, velmi nahněvaná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Opäť a nečakane presne to isté čo sa dalo čakať...prv je tu malé vyplašenie..potom tu máme stopy niekoho kdo nie medzi nami...jasné nik naokolo mi neverí...potom pritvrdíme poplašíme viacej...pridáme manžel/priateľa/kamaráta....dozvieme sa dôvod prečo plašíme - obvykle nepekná škaredá vec...potom poplašíme naraz a riadne..a na konci "riadne" rozuzlenie..len prečo musia byť všetky mŕtvoly na bielo a rovnako štrašidelné...to je v skratke Smrtiace Spojenie..nič iné sa od neho nedá očakávať ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Alone je takovým neškodným thajským hororem, který příliš nevyděsí za to ovšem docela zaujme svým dějem. Ten je místy velice barvitý a v některých scénách opravdu atmosféra graduje ve velkém stylu, jenže bohužel těchto pasáží je velmi málo. Ve své podstatě jde jen o další tuctovou duchařinu, ve které figuruje dívka s černými vlasy a tenhle asijský fenomén mě už přestává pomalu bavit. Ve skrytu duše doufám, že už zase vymyslí něco nového, ale musí to být velmi rychle. Na tohle by se neměli dívat žádné siamské dvojčata, protože by z toho mohli mít i menší psychické trauma. Pro mě je tenhle film trošku lepším průměrem ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Tři bafnutí ještě film nedělají a bohužel Alone už nic víc nabídnout nemůže. Nápad je sice vynikající, ale silně nevyužitý, jediná opravdu silná scéna je už v traileru profláknutá pláž. Navíc, i když je pointa myslím slušná, je film naprosto zabitý jejím umístěním někam do druhé třetiny. Celý konec je pak nudným oddalováním nevyhnutelného. Minimálně o dvě třídy horší než Shutter. Holt opakování někdy není to pravé ořechové. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Lahůdkový horor s perfektníma lekačkama (moje sevřená prdel by mohla vyprávět) některé byly zcela geniální, hlavně ta s pianem a baterkou :-). Je pravda že konec se z hororu trošku změní kravý a hlavně hodně bolestivý závěr, ale filmu to rozhodně neškodí. Pominu li logiku proč nebyla dvojčata rozdělena už v ranném věku, navíc byla spojena jen pruhem kůže, tak je Faet opravdouvou lahůdkou která za sebou nechavá i Ju-on či Ring... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkme vydařená duchařina s jedním docela "hearthsttoping" momentem. moc jsem od začátku nečekal a ze začátku jsem ani moc nedostal ale postupem času jsem se bavil. Hlavní co mucím pochválit je konec ten je skvěle natočen a hudba kterou přidaly je naprosto uchvatná. Herce asi moc nepochválím protože sice zahrály co měly ale prostě mi moc nesedly. Překvapivá pointa u mě bohužel moc nezafungovala protože jsem to tak trochu tušil. Film sám o sobě nemá žádné větší poslání a ani se na něj asi už nepodívám ale je na jedno zkouknutí je výborný. Takže za 3*. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Pulz, který je zobrazen na elektrokardiogramu matky Pim (Marsha Wattanapanich), neukazuje normální pulzní frekvenci lidského těla. (Verka13)

Reklama

Reklama