Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zchudlá rodina s dvěma dcerami, Chutki a Badki, žije v chátrajícím paláci na břehu Gangy ve svatém městě Váránasí. Problémy se ale valí jeden za druhým a všechny by vyřešila jen jediná věc - peníze. Starší dcera Badki se rozhodne odejít do Bombaje za prací, hledá však neúspěšně. Situace se stane neúnosnou, když nezbyde ani na léky pro otce a tak se pomalu ale jistě Badki stane luxusní prostitutkou. Brzy za ní do Bombaje přijíždí i její sestra, před kterou je třeba vše utajit. (bolly.cz)

(více)

Recenze (13)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Skvelo rozohraná dráma, teda až kým do Bombaju neprišla aj Chutki a celý film sa nezačal poberať tým romantickým smerom. Vtedy sa celá dramatická línia rýchlo pobrala takmer úplne mimo, čo je podľa mňa obrovská škoda. Prvá polovica filmu však bola naozaj dobrá. Veľmi pekne vystihnutá obetavosť dcéry, ktorá bola schopná dať všetko za to, aby sa jej chudobná rodina postavila opäť na nohy. Rani Mukerji zahrala naozaj vynikajúco a bez pochýb bola hlavným pilierom tohto filmu. Len škoda tej druhej polovice a príliš idealistického záveru. ()

malamia 

všechny recenze uživatele

Za jeden film, kde mě moc a moc potěšil Abhishek Bachchan.... a to tam toho moc nehrál, a kde mě překvapila Rani Mukherjee, že není tak tuctová herečka, jak si furt myslim... Jinak takový rodinný film z indického prostředí okořeněný sociální kritikou chudoby, zloby a sobeckosti, která pak vede hlavní hrdinku, aby prodávala sama sebe, když tak zachrání celou svou rodinu.... (i když ji tím trochu také pomalu potápí, ale před utonutím je zachrání již zmiňovaný Abhishek...) ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Spočiatku sa film vyvíja ako celkom slušná dráma, no v polovičke silne "zideálnie", nie že by sa mi to nepáčilo, ale niečo tomuto filmu chýbalo, pekný, farebný, piesne taký slušný priemer, ale nepreskočila v ňom iskra. Možno by bolo bývalo lepšie potlačiť tú idealistickú rovinu a pridať Rani a Abhishekovi viac priestoru a prekážok do cesty a viac príležitostí dodať filmu viac náboja, ktorý inak táto dvojica nepostráda, len nemali príležitosť.... Kunal a Konkona boli tiež pekná dvojica, ale oba páry sú herecky dosť silné a myslím, že sa to vo filme medzi nimi bilo.... Ale inak sa "Pretty woman" po indicky oplatí vidieť ... ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tedy zase něco pro mě ... ach jo .. Vibhavari, v tíživé rodinné finanční situaci, přes varování od známého, obětovala své panenství za nejasný příslib zaměstnání, které samozřejmě poté nezískala .. následně za to odmítla velmi slušnou finanční odměnu od dotyčného lumpa a hrdě odkráčela živit se, jako luxusní prostitutka .. mimo jiné proto, aby mohla finančně podporovat svého neschopného, často nemocného otce, který před ni nahlas celá leta neustále lamentoval nad skutečností, že nemá žádného syna, který by se o něj postaral a byl mu oporou ... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ze začátku hodně blbnutí dvou požďuchujících se sester, ke konci hodně dojetí a slz, ať již nešťastných nebo úlevných. Trochu mě překvapila výše výdělků placených společnic v Bombaji, podle toho, kolik si Rani vydělala, ji zřejmě vyvažovali zlatem. Uprostřed se najednou film přestane věnovat hlavní hrdince a soustředí se na její mladší sestru, což působilo rušivě, a i když chápu, že její příběh potřebovali ukázat kvůli zakončení, mohli ho o dost zkrátit. Dosud normálně vystupující lidi potom ke konci jakoby vypnuli mozek a začnou pronášet hrozné bláboly a chovat se jako úplní hlupáci (zejména proradný strýček, který si z ničeho nic chce pod sebou bezdůvodně podříznout větev). Abhisheka je tam dost málo. /10. 7. 2017/ ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama