Reklama

Reklama

Rap nawng sayawng khwan

  • Thajsko รับน้อง สยองขวัญ (více)

Obsahy(1)

Skupina študentov prvého ročníka vysokej školy cestuje do lesa v sprievode niekoľkých veteránov do školy na uvedenie nového akademického roka. Most sa však zrúti a ich autobus spadne do rieky. Kým študenti hľadajú úkryt a snažia sa nájsť pomoc, sériový zabijak ich prenasleduje a jedného po druhom zabíja. (nessbeal)

Recenze (11)

maddy 

všechny recenze uživatele

na Scared som sa celkom tešil, po zhliadnutí traileru, ktorý bol poriadne krvavý s veľkou kopou vrieskajúcich thajských študentiek, som ani nemohol inak. Výsledok má však k atmosfére traileru len veľmi ďaleko. Zo začiatku to vyzeralo, že sa to zvrtne na thajský Battle Royale - skupina študentov sa ocitne na opustenom ostrove, no nakoniec to bol ten slubovaný slasher, ktorý ponúkal aj trailer. Avšak pomerne nevydarený slasher. S postavami som takmer nesúcitil a bolo mi jedno, či prežijú alebo nie, príbeh bol debilný s veľkými dierami v scenári. Prekvapila však veľmi slušná dávka gore scén. No do cca. posledných 5 minút to bolo aj celkom pozerateľné vďaka únosnej 80 minútovej stopáži, takže to odsýpalo celkom rýchlo a ja som bol rozhodnutý dať také 3*, no potom prišli posledných 5 minút a musel som znížiť jednú celú *, pretože úplne finále filmu bol asi len nevydarený žart. Aj keby nechali všetky postavy umrieť bolo by to určite lepšie ako to čo nastalo. Sorry za výraz, ale prišlo mi to blbé. Neviem možno sa to malo tváriť ako nejaká kritika dnešnej spoločnosti, ale na mňa to vôbec nezafungovalo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Thajský masakr kládami a Land Rovery. Jaj, tak rozporuplné pocity z toho mám... Je znát, že Thajsko se tu nezapře, takže tu máme dost originální smrti (zabití plynem z výfuku auta v zavřené telefonní budce) a nebo tu nějaká obvyklejší možnost smrti dostane úplně jiný rozměr a působivost ("probodnutí" kládou - od stromu, samozřejmě). Jako, ty smrti tu mají vymyšlené geniálně a není jich málo, postav tu je fakt hodně, navíc mám dojem, že u mostu se museli inspirovat tvůrci Nezvratného osudu 5. Jenže na mě osobně tu je těch postav až moc, takže si tu člověk k nikomu nevytvoří sympatie. A tím se dostávám k mínusům. Je to především strašně nelogické a těch nelogičností tu je fakt mnoho. Jeden příklad za všechny - SPOILER toho vraha zabijí jednou, ta holka ho ještě mlátí tyčí do hlavy a lítají z něj cucky masa, jenže pak se ten samý vrah objeví, když jsou v kukuřičném poli, tam mu zase břicho rozřežou sekačkou a pak zdrhaj v autě pryč a kdo je pronásleduje? Ano, ten vrah, který už má být dvakrát mrtvý. KONEC SPOILERU. Samotný konec je taky celkem pitomý, je to sice zvrat, ok, ale strašně pitomý. A teď si vybrat - na jednu stranu to má fakt promyšlené smrti, na tu druhou to absolutně nedává smysl. Volím průměr. 3* ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel u mě tohle nezafungovalo. Jak si mám jinak vysvětlit že film trvá 76 minut a já jsem se u něho více jak polovinu stopáže nudil? Ze začátku to nevypadalo špatně a scéna s mostem byla pěkně udělaná ale potom už je to obyčejnej slasher navíc dost hloupý. A ty herečky byly strašně blbý. Další Thajský horor který spíše znechutil. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Hodně ubohé. U průměrného vyvražďovacího hororu si divák užívá plné doušky krve. V tomto případě to bylo celé řečiště. Typická vyvražďovačka 20ti thajských studentů, kteří jsou podobní jako vejce vejci, působí hodně ojetým dojmem .. a navíc, co jsem se dozvěděl nakonec, tomu jsem se musel zasmát. Ještě lze dodat, že tento film na mě určitě nepůsobil jako horor. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Do prvého ročníka na vysokú školu prichádzajú nový študenti. Ako to už u tých starších býva zvykom, nováčikovia sa musia podrobiť uvítacieho rituálu. Školský výlet sa však po nešťastnej nehode autobusu mení na krvavú masakru. Študentom je v pätách brutálny sériový vrah, ktorý nemá so žiadnym z nich zľutovanie. Tak toto Thajské "kura" mi chutilo viac ako som čakal. Síce nie najoriginálnejšie, ale zato veľmi dobré gore musí uspokojiť aj najnáročnejšieho fanúšika hororu. Na veľkú škodu je film takmer bez napätia a nebyť toho, síce originálneho, no zároveň stupídneho konca, mohlo byť o jednu hviezdičku navyše - 60%. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama