Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 2009 jsme objevili na planetě vzdálené 20 milionů světelných let život. Poslali jsme jim mírový pozdrav a oni nás navštívili. Během dvou hodin zahynulo 90 procent populace...
Po několika stoletích jejich nadvlády se hrstka statečných děvčat vyzbrojených plazmovými zbraněmi pouští do osvobozování Země. (novyto)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

pugs odpad!

všechny recenze uživatele

Priznám sa predom - nedopozeral som to. Tak debilný film som dlho nevidel. Asylum opäť útočilo na naše úbohé mozočky a my sme im to mali zožrať. Aspoň uživatelia čsfd im na to nenaleteli. Tento film je oveľa horší odvar Terminátora (prečo potom vlastne vznikol film The Terminators? Áno, áno, chceli "konkurovasť Salvation) a Transformers. Dialógy na úrovni 4-ročného decka a ženy oslovujú "pane". Digitálne efekty? Takto nečakajte, roboti sú síce - áno - a sú živí. Trošku odskočíme od trikov - Na tých robotoch bolo zvláštne, že mali srdce, krv, žily (čo nemali ani Transformers) - proste to boli tzv. "kovoví ľudia". Späť k trikom. Pršalo, Hrmelo bola tma jak v riti a roboti svietili jak na 1. mája. Ešte, že som tento film pozeral na youtube s popiskami, inak by som sa ani nezasmial. Jajáááj strašný to film. 0/10PS: Filmy od Asylumu, a hlavne to čo tu predvádzali, nie sú B, C, D... nedajú sa na tieto filmy použiť písmenka z abecedy. A za tým si stojím!!! ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Právě pouštím Megatrona z vodítka se slovy: "Asylumáci mají tvojí krychli, vem si je!" Velitel Deceptikonů poskočí, odrazí se do vývrtky, ve které se změní v tryskáč, rotujícím přímočarým pohybem odsud odpálí a zmizí za horizontem. Doufám, že Asylumáky rozbombarduje do mrtě! Bože, co tohle jako bylo?? Posraná a k smrti nudná zpatlanina Transformers, která si dále vypůjčuje detaily z filmů jako Demolition Man nebo Den nezávislosti. Banda nehereckých hovad běhá 80 minut v polorozbořeném staveništi, vyřvává věci, ze kterých upadávají uši, dělá spoustu ukrutně dementních píčovin a bojuje proti robotům, který by nakreslil můj 12-ti letej bratránek. Tohle je nejvíc TRAPNÝ! Když na to máš, tak to ukaž (platí pro Michaela Baye, Transformers). Když na to nemáš, vyser se na to a běž prodávat zmrzlinu (platí pro společnost Asylum, Transmorphers). Katastrofa! Akční sekvence (myslím teď souboje pozemšťanů mezi sebou) stříhal Krypl Slepý (nejde postřehnout absolutně nic). Vizuální efekty (vůbec mi tohle spojení nejdřív nešlo k tomuto filmu napsat) jsou z kategorie stavebnice Merkur. Co není vyloženě totálně sračkoidní, tak je občas hudba a možná trochu zajímavý scénáristický tah ve 2/3 snímku. Maximum, co můžu pro Asylumáky udělat dřív než je rozmašíruje na kaši Megatron, je ocejchovat jejich novej počin 10-ti %... Pozn.: Komentář byl psán ještě pod vlivem omamné látky, kterou jsem si musel po skončení filmu střelit, abych přežil. Až přijdu úplně k sobě, tak smažu i těch 10%. ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Dokážem toho zniesť dosť, ale toto už bolo veľa. Ak chcete vidieť film, ktorý sa síce priživuje na názve Transformerov, ale vykráda úplne iné filmy odporúčam. Ak chcete vidieť hlavné myšlienky z filmov Matrix, StarWars, I Robot, A.I. a mnohých iných, opäť len odporúčam. Ak chcete vidieť film kde 10% súčasnej ľudskej populácie tvorí asi 30 ľudí a z toho 25 lesbických modeliek a 5(4) úplne asexuálnych mužov, opäť mi neostáva nič iné len odporúčanie. Film nulovej kinematografickej hodnoty. Nielenže efekty vyzerajú byť robené v Skicári, nielenže (ne)herci sú pozbieraný z modelingových agentúr, ale i scenár donúti človeka vyškrabať si oči a streliť guľku do hlavy. Mimochodom tento film sa zatiaľ pýši najnerealisticky vyzerajúcimi bleskami, aké kedy vo filmoch boli použité. Odpad, že až odpadnete. ()

utri odpad!

všechny recenze uživatele

Kluci z Asylum posunuli hranici filmového dna zase o notný kus dál :). Tak třeba herci, ... no asi takhle ... účastníci německých fekálporen předvádějí výkony o kterých si kdokoliv z těhle ololherců může nechat jenom zdát. Speciální efekty byly zrovna kdekoliv jinde, jen ne v Transmorphers. Režiséra to nejspíš ani nemělo. Kameraman na perníku pobíhal po staveništi a natáčel všechno možný, ale dával si sakra bacha, aby nezabral něco zajímavýho pro diváka. A vysvětlovat tvůrcům, že u filmu existuje něco jako zvuk, asi nemá vůbec cenu (zvuk tam vlastně není, jen mluvení a střílení). Megapiraňa nebo Birdemic byly aspoň tak blbý, až byly zábavný, tohle je jen blbý, bohužel, potenciál to mělo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, ale to co se mi dostalo byla strašná stupidita. Asylum už mám dost nakoukáno ale bohužel tohle patří možná do jejich nejhorší kategorie, jasně jsou tu prvky který mě udržej v sedačce jako třeba strašný efekty i na poměry Asylumu, nebo neuvěřitelně debilní herci s ještě debilnějšíma dialogama. Ale bohužel všechno je zabitý naprostou vykleštěností režiréra kterej se snažil dát do popředí postavy což se mu kurňa vymstilo. Nejhorší Scottův film. A že jsem většinu viděl. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama