Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 2009 jsme objevili na planetě vzdálené 20 milionů světelných let život. Poslali jsme jim mírový pozdrav a oni nás navštívili. Během dvou hodin zahynulo 90 procent populace...
Po několika stoletích jejich nadvlády se hrstka statečných děvčat vyzbrojených plazmovými zbraněmi pouští do osvobozování Země. (novyto)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, ale to co se mi dostalo byla strašná stupidita. Asylum už mám dost nakoukáno ale bohužel tohle patří možná do jejich nejhorší kategorie, jasně jsou tu prvky který mě udržej v sedačce jako třeba strašný efekty i na poměry Asylumu, nebo neuvěřitelně debilní herci s ještě debilnějšíma dialogama. Ale bohužel všechno je zabitý naprostou vykleštěností režiréra kterej se snažil dát do popředí postavy což se mu kurňa vymstilo. Nejhorší Scottův film. A že jsem většinu viděl. ()

kombajn odpad!

všechny recenze uživatele

Velice přehnané herecké podvýkony se stupidními dialogy - všichni herci přehrávají o 5000%. Kostýmy jsou převážně sadomaso kožené bundičky. Výběr postav je zbytečná práce, když doktorku hraje baba v kožené bundě s lookem prostitutky z období kolem 1980 -1990 a většina "vojaček" používá šminky, aby vypadaly dostatečně emo. A korunuje to srandovně neuvěřitelně archaické CGI - možná, že v roce 2000 by tím mohla nějaká PC hra okouzlit. Co mi vrtalo hlavou od začátku do konce bylo to, proč někdo nakupuje kulisy v Ikea (svítidla na stěnách) a hlavně jak může nějaký film v dnešní době dopadnout takto. Kdyby to "točili" dva dvanáctiletí kluci, tak to chápu... ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Mozna si budete tukat na celo, ale mne prisel film genialni. Diky tomu, ze jsem prekladala k nemu titulky, jsem ho celkove videla snad vickrat jak Forresta Gumpa. Asi me to nejak mentalne poskodilo, nevim. Ale ty lesbicky sceny, naliceny vojacky, zensky oslovovany "pane"... To je proste uzasny, kdyz k tomu pripocteme perfektni levny efekty, beckar s chuti zatleska. Akorat tuhle maskaru mohli tahnout az do konce a nemuselo to sklouznout k odporny sentimentalite. Mimo tohle, skvely film! ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji sehnat, tak 20 lidí a udělat si výlet do fabriky na sny jménem ASYLUM! Vememe zápalné láhve a celé to tam podpálíme. Tito "lidé" zaplavují naší planetu nechutným bordelem, jako je třeba právě Transmorphers. 0% (kdyby šlo dát míň,tak bezváhání dávám). Vyhněte se tomu,anebo si to maximálně stáhněte někde zadara jako já! A pak se třískejte do hlavy - jako já :-))) ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Nešťastná karikatura velikánů typu Matrix, Terminátor či Transformers, jež se hodlá přiživit na vlně úspěchu své předlohy. Ostatně na podobné „blafy“ od studia Asylum jsme si stačily časem zvyknout a proto je dobré tyto kousky ignorovat. Jediná umírající hvězda je ode mě za pěkně koukatelný ženský „inventář“ filmu (zřejmě měl o víkendu nejbližší sado-maso salónek zavřeno) a hudební doprovod, který měl slušné grády… Jen lituji „nešťastníky“, kteří si to v zaprášených poličkách v půjčovně vyhrabou v domnění, že se jedná o pecku, která právě válcuje kina. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama