Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zněpřítelené gangy poznají, kdo je jejich skutečný nepřítel – banda potulných zombie

Dva znepřítelené gangy v Los Angeles stojí proti sobě v klasické Mexické remíze. Navíc venku čekají v dodávce policisté, kteří se je chystají rozprášit. Z čistého nebe však začnou padat meteority, které z nedaleké skupinky bezdomovců udělají díky svým mystickým elementům bandu krvelačných zombie. Pro oba gangy i policisty žačíná boj na život a na smrt, když se z doutnajícího kráteru začnou plazit první zombie a začnou jim servírovat jejich porci bolesti a utrpení. Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta, který se podílel jako art director na klasických zombie video hrách jako je “Warcraft”, “Starcraft” a “Diablo”. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Prostředí 2/10/// +musí se tomuhle filmu připsat k dobru, že je při koletivním sledování zábavnější než kdejaká komedie a rozhodně jsem se u něj bavil víc, než u Paranormal Activity, kdy jsem se na film taky díval asi v 15ti členné skupince přátel, jinak popis na zadní straně obalu "Město mrtvých je perfektním dílem (fakt?) režiséra Duana Stinneta (kdo to je?), který se podílel jako art director (spíš jako osvětlovač!) na klasických zombie videohrách jako je Warcraft, Starcraft a Diablo (velké WTF and ROFL)", prostě jsme se opravdu výtečně bavili -skutečnost je ale hodně špatná, opravdu zlá, po asteroidu není nikde kráter, hlavní postavy jsou černoši, kteří si hraji na gangstery, hispánci, kteří se tváří ještě drsněji, tupý poldové, kteří střílí... to se vlastně nedá popsat, a dvě tupé holčiny a málem bych zapomněl, ještě je tam Dick Weatherman (do češtiny snad nemusím překládat), kterého pořád šikanují, k tomu spousta těch nejtupějších dialogů a největších nelogičností, napsat je sem by vydalo na celou A4/// Město mrtvých je nejen céčkový videofilm určený jedině na stánkový prodej. Je to zároveň i odstrašující případ jak se filmy nesmějí točit. Doporučuji sledovat pouze na vlastní nebezpečí v přítomnosti přátel a pár prázdných lahví od piva./// Celkem 19%/// ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem film nedokoukal a ani nevim jestli se mi to někdy povede, ale přesto chci film okomentovat už teď. Je to šílená defektní kravina s totálními neherci a zfetovaným rejžou za kamerou. Tenhle "horror" nemá hlavu ani patu, je zábavný jak čučení do zdi a chytrost příběhu je dáááleko pod bodem mrazu. Blbost nad blbost, ztráta peněz i času...jedna hvězda za roztrhanou ženskou v autě a vcelku pěkné herečky. ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je jako co? Nějakej drsnej gansta rapper (navíc milovník zombie) si chtěl mermomocí splnit svůj sen a zahrát si v drsném zombie gangsta akčňáku? Jenže tenhle film mu z toho nesplní nic. Možná to, že si zahrál ve filmu, jenže tenhle film není ani zombie horor, ani gangsta akčňák. Možná by ten film alespoň trošku fungoval, kdyby z něj byli vystřiženi ti zombie, ani ti totiž ten film nedokážou povznést alespoň na něco, co zarytý milovník zombie žánru jednou přežije. A nebo, kdyby to byl domácí úkol žáků filmové školy, to bych ho možná vzal na milost a jednu * dal. Proč se k čertu filmaři chytaj vždycky témat, který nejdou nijak využít a rozvinout? Nejdřív upírské/vlkodlačí filmy, z nichž Blade a Underworld udělali totál srajdu (co chcete na upírech rozvíjet?) no a teď teda zombíci - dobrý filmy o zombících už byly natočeny, to je nezměnitelný fakt, z tohoto tématu už nejde nic vymáčknout a pokud jo, bude to nestravitelná a smradlavá sračka jako je toto!!!!!! Tenhle film nezachrání ani dvě dobré věci na něm - krátká role Reggiho Bannistera a hudba, která jediná z celého filmu za něco stojí. ()

sirrgulo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem se jednou večer vydal na výlet ke své ségře do vedlejší vesnice, po skončení filmu v televizi sme si zapli tento, který před časem koupila. Vůbec sem nevěděl oč se bude jednat a o kvalitě jsem dost pochyboval, přesto se mi líbila obálka, ta je ale bohužel nebo možná bohudík tím jediným co se na filmu povedlo. Jinak je to vážně hrůza, nechápu jak se pod takový film může někdo podepsat jakožto režisér. Jeden z mála odpadů co jsem dal, ale tady je rozhodně zasloužený. Trapně vypadají zombie, jejich řádění a skupina hlavních hrdinů je tak strašně stupidní až to není hezké. Až na Vás film bude někde v obchoďáku koukat z regálu radši očima rychle přejděte jinam. Ušetříte 49 Kč, což se bohužel mé ségře nepodařilo, příště si dá třeba pozor. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Město mrtvých je filmové "céčko" jak vyšité.Přehrávající herci,nablblé dialogy,tupý příběh,mizrné efekty...ale na rozdíl od jiných jsem k tomuto "braku" tak nějak přilnul.Přes všechny svá nesporná negativa má totiž Město mrtvých i svůj spád,styl a atmosféru a snad i špetku originality.Všechno samozřejmě v rámci možností filmařů,ale jako plus to nemohu opomenout.Pár scén bych dokonce označil za skvělé,ale zvlášť ke konci filmu ději výrazně dochází dech a už očividně díky velmi malému rozpočtu přešlapuje na místě.Jinak nad logikou děje a činů zúčastněných se nesmí divák ani na vteřinu pozastavit,jinak by vypínal již po první minutě,ale jako krvavější "odpadlík" si své diváky najít může. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Název na DVD byl změněn na Gangs of the Dead. (Cheeker)

Reklama

Reklama