Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karl a Harry byli skvělá a slavná kouzelnická dvojka. Jenže tragická nehoda, která se stala při představená přímo před očima diváku, je na celé dva dlouhé roky rozdělila. Po tu dobu se jen tak bezcílně poflakovali a snažili se najít práci ve svém oboru, avšak ani jednomu se moc nevedlo. Nyní se znovu setkávají na kouzelnické soutěži, jenže se pohádají a odmítnou spolu pracovat jako tým. A tak každý sám za sebe se snaží vymyslet si co nejlepší trik a s ním prorazit. Harry vsadí na jednu kartu - trik s gilotinou, jenže vzpomínky jsou stále moc živé a trik je to opravdu nebezpečný… (Ssimca)

(více)

Recenze (12)

hippyman 

všechny recenze uživatele

po svěžím úvodu slibující za tónů úžasné hudby podívanou a la mortal kombat z Bradavic vše bohužel zabředlo do spleti nudných vedlejších romantických linií s klasicky nevyhnutelným koncem. a to jsem doufal, že budu překvapenej... hlavní "hrdinové" nesympatičtí a toho vtipu tam zas tolik nebylo, abych se dostal nad 50% ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Na kvalitny film nestaci byt len uspesnym televiznym komickym duom prestierajucim kvalitnych podiovych kuzelnikov. Bohuzial, furt plati, bud poriadny kuzelnik alebo poriadny reziser. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Od dua Mitchell/Webb bych fakt čekal něco jiného. Tohle hodně sází na sexuální narážky a jak ty, tak všechny ostatní pokusy o humor, byly prostě slabé a dost často nevtipné. Navíc je to i celkem nuda s předvídatelně se vyvíjejícím dějem a zde se objevující kouzelnické triky působí příliš lacině a jednoduše na to, že má jít o mistry kouzelníky. Natočené je to sice slušně, Mitchell i Webb tu své světlé momenty určitě mají, ale ve filmu od týmu, co má na svědomí Peep Show, bych fakt čekal víc... 2* ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Spojení týmu z Peep show a týmu okolo Derrena Browna zní určitě zajímavě, navíc když hlavní role nakonec obsadí přímo duo z Peep show. Ale to, že se jedná o "slavné a skvělé" seriálové tvůrce, může být divákovi úplně jedno, když u svého filmového debutu zůstanou své pověsti hodně dlužni. @ Ssimca: Tolik zavádějících nepřesností v obsahu už jsem dlouho neviděl - pokud to bylo úmyslně; tak tleskám. No nic. Zas tak hrozné (42%) to rozhodně není, přece jenom Capaldi, Hynes, Mitchell a Webb patří ke špičce ve svém oboru a i ze špatného materiálu dokážou dostat hodně. Asi největší problém má řada diváků s humorem. Ten je totiž jiný. Jiný a náročný. Místy kanclovský (až sodovský), ale místy i hodně skrytý. Slabší 3. PS: Pozor na opravdu špatné titulky co jsou na titulky.com. ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Špatný. Jako komedie slabé, nevtipné. Film o kouzelnících s triky, které se předvádí na besídkách druhé třídy základky. Jedna hvězdička za poslední scénku a hlavní představitele, kteří by při lepším scénáři a režii měli navíc. 15% ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

V této komedii nefunguje vůbec nic. Hlavní postavy jsou nudné a ochotnicky zahrané, vtipu je tu asi tolik jako v reklamě na tampony. Není tu jakákoliv invence nebo náznak originality nebo cokoliv.... Kouzelnická čísla jsou na úrovni hospodských triků a až zaráží jak debilní tvůrci musí být, když jim tohle stačí. Ulepená blbost s pár (asi tak dva) ucházejícími vtípky. NEBRAT ()

raelz 

všechny recenze uživatele

Poslední film s kouzelníky co jsem viděl byl dokonalý trik, takže jsem od tohodle ani moc neočekával (film mi doporučil kamarád, jinak bych na film s takovýmhle hodnocením ani nekoukal). Magicians jsou jen hloupá komedie s morálním poučením, je to hloupé, ale zároveň to rozhodně není příběh pro děti. Dvě hvězdičky za hlavní představitele, kteří se mi docela líbili a také za asi dvě vtipné scény. ()

Chalitd 

všechny recenze uživatele

[2] No, takže tuto dvoječku herců znám již z jiného dost divného seriálu, takže jsem čekal zhruba opravdu podobný styl humoru a zábavy v tomto filmu. Příběhy na kouzelníky a takový blbosti nemám moc rád - konec konců nic moc na tom símku, kromě odstranění manželky v jednom z laciných nepovedených triků, mě ani nezaujalo. ()

jojoping 

všechny recenze uživatele

Tak sa nám roztrhlo vrece a vypadávajú z neho kúzelnícke filmy. Dokonalý trik (The Prestige) bol nielen kúzelnícky, ale aj kúzelný film. Mal výbornú gradáciu a dal sa s napätím odsledovať až do konca. Iluzionista (The Illusionist) už mierne za ním pokulhával. Ich najmladší braček (Magicians) zostal ešte v plienkách a kvalitou na nich nedorástol. Tých pár vtipkov na dobrý film nestačí. Keď chcete zažiť čarovný večer, tak s týmto "dielom" určite nie. ()

UnholyEvil 

všechny recenze uživatele

Ráda bych místním komentátorům poradila, jak příště předejít nerozumění. Pokud hledáte tématický film a zjistíte, že v něm hrají Mitchell a Webb, berte ten pozdější faktor jako faktor dominantní! To byste si pak taky mohli stěžovat, že Červený trpaslík postrádá feeling, jaký měla Vesmírná odysea, nebo efekty, jaké jste viděli ve filmu Prometheus, a tudíž je to sračka. Kapiš? ()

Reklama

Reklama