Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hal Hefner je priemerný americký teenager. Jeho otec sa od nich práve odsťahoval, jeho brat ho nazýva iba ženskými menami a ešte k tomu aj kokce. Preto ho veľmi prekvapí, keď za ním príde najlepšia členka debatného krúžku Ginny Ryerson a povie mu, že ho chce vo svojom týme, lebo je v ňom vraj skrytý talent. Zrejme by to ani neskúsil, ale Ginny sa mu zapáči a ako sa hovorí – Srdcu nerozkážete. (pivo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Tred2 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyvážený snímek, který vás chvíli nudí a chvílí naopak drží na židli. Víceméně standartní schéma, které ovšem nechce být standartně řešeno, což má za následek onu nevyváženost. Jsou scény s dobrou hudbou, které se tváří jako "drama o životě na úrovni" a pak jsou scény, které vyvozují nějaké závěry (resp. měli by). Ten první případ je to co snímek táhne nahoru, bohužel ony rozřešení nerozřešení dělají snímek víceméně zbytečným. Poslední dobou naražím nějak moc na filmy typu "není to špatný, vlastně to není o ničem". Film co jen nabizí pohledy a nenutí ani aby si člověk udělal nějaký dojem. Nicméně po hudební stránce a snad i herecké (no dobře, Anna Kendrick a pár podivných kamarádů hlavního hrdiny) dávají filmu určitý šmrnc. Mohlo být hůře, ale určitě i lépé. Klasický průměr s "je to v režii či scénáři?". ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Asi mi uniklo, proč se film jmenuje Rocket Science, snad by se jen mohlo jednat o parodii, kdy se veškeré debatní kroužky na středních školách v USA berou strašně vážně na úrovni raketových vědců. A ano, pro typického českého diváka působí záběry na debatující značně nechápavým dojmem. Reece Thompson v roli koktavého Hala Hefnera působí jaká mladá verze Steva Carella a Jasona Schwartzmana. Jen proto, že se jedná o 'malý','nezávislý' film, nepřirovnával bych v žádném případě k Zbouchnuté či Juno, však názor si uděláte sami. Kdybych se měl rozhodnout jestli Rocket Science doporučit nebo ne, tak bych hodně váhal, po přiložení devítky ke spánku bych však zašeptal, že nikoliv... ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Já opravdu mám rád nezávislé komorní snímky ze života. Takové, které se neřídí žádnými vzorci a regulemi pro sledovanost. Pokud to ještě navíc zahrnuje nějakého toho poroucháného jedince v hlavní roli, obvykle se v diváckém křesle tetelím radostí. Ovšem je potřeba, aby mi takový film měl co říct. Aby měl buď sympatické herce nebo alespoň něco, s čím bych se mohl ztotožnit. Bylo tu pár náznaků a povedených scén, ale bohužel opravdu jen pár. Povětšinou je to pouze nudný, statický pohled na mírně labilního a silně naivního koktajícího kluka, který se usmyslil, že bude debatovat. 45% ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní snímek, po jehož shlédnutí jsem přemýšlel, co mi měl sdělit, nebo jestli je to jen snaha zachytit skutečnost... Každopádně čistá zkušenost většinou není tolik zábavná a tak i tento film sice něco vypráví, ale k žádnému výsledku vlastně nedojde.... Zvláštní na jednu stranu sem se ani chvilku nenudil a na druhou stranu mi to cele nějak nesedělo ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím co mi na tomhle filmu vadilo...ale prostě mi to nějak nesedlo. Příběh rozhodně není špatný, ale celé to je takové rozvleklé a rozkouskované bez nějakého "poselství" nebo myšlenky- jakou by člověk čekal u filmů jako je tenhle. Možná by stačilo, kdyby se trochu zkrátila stopáž. Myslím, že jednou mi tenhle film stačil... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama