Reklama

Reklama

Příběh začíná šílenou honičkou kdesi v temných lesích. Dvěma pronásledovaným párům se podaří uniknout do nedalekého domu, kde se, jak doufají, ukryjí před šíleným psychopatem, který je jim v patách. Až příliš pozdě si pak uvědomí, že dům sám je jedna velká past, do které sami vkročili. Noc plná teroru nedá nikomu z nich vydechnout. Vlastně, někomu možná ano... (Davies182)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak i některé jednoduché, prosté a neoriginální filmy umí být dobré. Podobné zápletky mám docela rád. Někdy se nepovedou, ale někdy, a to je zrovna tenhle případ, dokáží z mála vytřískat docela dobrou atmosféru. Nedokážu říct přesně, co mě na tom bavilo. Kvalit, syrovosti a síly podobně laděného Farmhouse to sice nedosahuje, ale sedlo mi to. Nenudilo to, neprudilo, čekal jsem na každou další minutu filmu a v případě Leslie Easterbrook, Michaela Madsena a Billa Moseleyho mě to vlastně i potěšilo. On totiž i ten kýč má občas něco do sebe... A podle závěrečných titulků se to snad i točilo v Polsku. 3,5* ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je obalený klišéovitosťou, originalita žiadna, scenár bol tiež mizerný, prehľadný a nezáživný. Film je poznačený citovými výlevmi, ale v tom psycho strihu to vobec nefungovalo. Je toho tu veľa, ale funkčné, to aj tak nebolo. Niektoré tie náučné dialógy boli neskutočné trápne a úbohé. Strašne nudná kravovina, ktorá sa hrá na niečo, načo vobec nemá. Amen. ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Ano, má to častý scénář: "Někdo někam jede, někdo je blbě navede, někam se dostanou (nejčastěji dům) a něco je honí." Jenže! Já se ani trochu nenudil... I když herecké výkony některých byli trochu slabší, tak pořád ne špatně zahrané... Hlavně holčička Susan to zahrála báječně a hned sem si jí oblíbil a Betty z tý rodiny taky působila velice zajímavě... Atmosféra se mi líbila hned po příchodu do domu... Temná, strach nahánějící a přesto hezká... Hezký interiér domu, suterénu, celkově hezký dům.... I scény v tunelu byly vcelku pro mě dobré... Dost se mi líbili i efekty... Mrznoucí sklenice, obličej Betty a dalších, voda v tý místnosti, černý dým a nakonec i to světlo bylo pro mě dobře udělané.... Nečekal jsem od toho nějakou bombu, neříkám že je to bravurní snímek, ale osobně mě to dost překvapilo, bavilo, velice rád se k tomuto filmu vrátím a doporučím ho i známým, jelikož si myslím, že toto aspoň za jedno shlédnutí stojí.... ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Nedal som si povedať a presmrdel 101 minút, len aby som si vychutnal charizmaticky charizmatický herecký výkon charizmaticky charizmatického to pána M.M. Ak zlátanine nepomohol, tak určite neublížil. Zlátanina si ublížila sama a to totálne prevarenou pointou. Priemerne učesané dielko, ku ktorému zabudli pribaliť atmosféru. Ruská trojka ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

House je pro mě osobně překvapením roku 2008. Jistě nejedná se o nejlepší horor toho roku, ale já jsem od něj moc nečekal a vlastně jsem si ho sehnal jen díky Madseonvy. Ale i tak jsem byl překvapen. Satanisti byly správně úchylný a příběh celkem ušel, i když občas pokulhával. A konec mě celkem mile překvapil. Palec nahoru. Jen nějak nechápu tu délku jaktože moje verze měla něco kolem 82 minut? A žádnou jinou jsem nesehnal. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Po filmu Vyvrženci pekla (2001) se jedná již o druhý snímek, ve kterém Leslie Easterbrook ztvárnila matku Billa Moseleyho. (slatkac)

Reklama

Reklama