Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová verze příběhu o hrdinném válečníkovi Beowulfovi, který se se svými válečníky postavil stvůře jménem Grendel. Grendel je netvor, terorizující severské království - je strašlivý, silný a plný nenávisti. Pouze neohrožený Beowulf a jeho meč jej mohou zastavit jednou provždy. Bájný hrdina Beowulf z Geatsu cestuje se svou družinou světem a bojuje s démony a nestvůrami, které páchají na lidech zlo. Na pozvání krále přichází do dánského království Heorotu, které je sužováno netvorem Grendelem. Tato stvůra zabíjí celá léta strážce města a celé království je sužováno kletbou Grendelovy matky. Beowulf se utkává v rozhodujícím boji s Grendelem i jeho matkou a rozhoduje tak o dalším osudu království. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Přijedou na galéře,Beowulf má speciální kuši asi na osm šípů s hlavicema s obohacenym uranem,to je jeho ,zřejmě, božská síla.V nějakym polozbořenym severskym antickym městě ho očekává král B.Cross,kterej se tváří ještě víc jakože spolknul žížalu než obvykle, a de se na to!Alespoň je to krátký a podezřívám,že to mělo bejt původně dvojdílný,to by se teprve táhlo,takhle to alespoň odsejpá. ()

Ficik 

všechny recenze uživatele

Opravdu JEDINEČNÉ :] Herecké výkony, dialogy, grafika "záporňáků", příběh a vlastně vše bylo prostě hrozné. Velmi se mi ale zalíbil minomet s optickým zaměřováním převlečený za kuši. * uděluji, protože jsem se místy opravdu bavil :D Beowulf: Vracím vám vaše království, urozený Hrothgare. King Hrothgar: Děkuji. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Příběh je klišovitý, podprůměrný a naivní, animace už ale svým zpracováním překračují mez tolerance - na to, že je film natočený v roce 2007, jsou naprosto směšné. Jedna hvězda za tento kousek je velmi pozitivní hodnocení... Grendel se dočkal několika zpracování, za nejpovedenější považuji snímek s Angelinou Jolie, u kterého jsem se aspoň trochu bavil. ()

pida123 odpad!

všechny recenze uživatele

To co jsem viděla, mě donutilo ten film smazat a už nikdy si na něj nevzpomenout. Byl by to film s dobrýma hercema, dobrou hudbou a scénářem, ale totálně to zkurvili příšerou kterou tam nasadili - efekty jako ze špatné počítačové hry. Ten film to totálně pohřbilo - takže už vím, proč jsem o týhle verzi ještě nikdy neslyšela. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Sedm minut, sedm minut a už jsem si trhal vlasy, co že je to za blbost, která mě v půjčovně stála 55 korun. Ubohé dialogy, otřesný scénář, šílená hudba, strašný efekty - hrůza pohledět. A když na scénu přišel Grendel, to už jsem brečel. Pak jsem nechápal jak z toho " granátometu " vůbec mohl střílet a navíc bez nabíjení. Prostě - odpad - ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Film je volně založený na anglosaském eposu „Beowulf“, který byl napsán neznámým anglo-saským pisatelem v 8. - 11. století. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku v okolí města Sofie. (Terva)
  • Jezdci na koních v mají třmeny, které se však začali používat až o několik staletí později. (Terva)

Reklama

Reklama