Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Prdlačky do Říma, všechny cesty vedou do armády. Vážně, tomu chyběl už jen v hornim rohu obrazovky zaparkovanej Uncle Sam. --- Jako jo, slušný poselství o předstíraný vděčnosti vůči válečnym hrdinum/pěšákum. Rachel si tu roli přerostlýho, ukecanýho děcka taky střihla s velkou chutí a Michael Peña jedině mile překvapil. Ale víc ani ťuk. Atmosféru jsem z toho osobně nenačerpal ani pozitivní ani negativní. Triage je v tomhle směru mnohem údernější, ta z vás lusknutim prstu udělá zarytýho pacifistu. To Lucky Ones by vás daleko spíš verbovali ... koneckonců už jen těch 20 hadrů by nebylo k zahození, že jo. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nemel moc velke ocekavani i pres to, ze tam hraje Tim Robbins, ktereho mam opravdu rad! Prekvapilo me, co se ve filmu udalo, nevim jestli jsem cekal, ze vsechno dopadne dobre, jako v pohadce, ale mozna ze ano. Nenadale udalosti a vtip v tomto filmu me opravdu oslovili na tolik ze 4* tomu patri zaslouzene! ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

3 vojáci se vrací z Iráku, jeden definitivně, 2 na opušťák. Neznají se, ale mají stejnou cestu, tak si půjčí společně auto a může začít road trip. Žádná teen komedie o sexu, ale pohodový, příjemný film, který byl svým způsobem i vtipný a bavil mě. # Musím dodat, že Rachel McAdams začínám čím dál víc přicházet na chuť, ta holka má budoucnost! 78% ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, který se mi hodnotí docela těžko. Do chvíle, kdy se Tim Robbins vrátí ke své ženě, jsem si myslel, že to nebude nic moc. Od tohoto momentu je to ale zajímavější pokoukání. I tak jsem měl pocit, že se skvělé chvilky střídají s těmi nudnějšími. Hlavním postavám není po herecké stránce co vytýkat. Je to taková správňácká trojka. Dost překvapila sympatická Rachel McAdams, od níž bych takovou roli nečekal. V tuto chvíli dávám za tři, ale je možné, že se mi to v hlavě ještě rozloží a hodnocení změním. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Příjemná tradiční road movie o cestě po státech, o cestě životem, o cestě osudem šmrcnutá velkou dávkou štěstí i smůly.. Lehce náborový scénář pro USA ARMY - kterak ztroskotanec na smysl života přišel.. Tim Robbins, Michael Peña a Rachel McAdams byli velmi zábavní.. Rachel, která většinou vyžírá role nesympaťaček, koupila roli velmi sympatickou a k pomilování :-D ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama