Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller Afterwards je natočen podle novely "Et apres..." francouzského spisovatele Guillauma Mussa. Nathan Del Amicoc (Romain Duris) je vynikající a úspěšný newyorský právník. Jeho osobní život je však chmurný od té doby, co se rozvedl s Claire (Evangeline Lilly), jeho jedinou láskou. Až do chvíle, kdy potká záhadného doktora Garretta Goodriche (John Malkovich), jenž se mu představuje jako "posel". Goodrich tvrdí, že dokáže pomocí svých smyslů určit, kdy jistí lidé zemřou a že je poslán, aby jim pomohl, dokud není pozdě. Nathan mu nevěří ani slovo, ovšem brzy poté je svědkem několika znepokoujících událostí, jež Goodrichova slova potvrdí. (Banger888)

(více)

Recenze (70)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film sa mi skutočne veľmi páčil ... Jeho témou je niečo medzi nebom a zemou, určité duchovno. Nie každý má rád tento štýl, ale ja musím povedať, že bolo na čo sa pozerať. Dráma s dobrým hereckým obsadením. Myslím si, že každý po dopozeraní tohto filmu bude aspoň malú chvíľku premýšľať nad tým, či to čo videli môže byť aj pravda. Musím pochváliť skvelý herecký výkon krásnej Evangeline Lilly a tiež človeka, čo zvolil tak krásne a rôznorodé oku lahodiace prostredia. Film by som určite odporúčal a myslím že je to ďalší film, ktorý si nezaslúži, aby bol tak málo známy. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Kdybyste měli možnost dozvědět se, že Váš život se chýlí ke konci, chtěli byste to vědět? A co teprve kdybyste měli možnost vidět, že se někomu chýlí život ke konci, jak byste s tím naložili? Dar nebo prokletí? To je otázka hodna odpovědi. Afterwards se o odpověď pokusil a velice solidně ji zdolal. Smutná, těžká, citlivá a jemná životní situace hlavního hrdiny mě tížila jako jeho, ale pomocí nádherné hudby zároveň unášela do oblak. Kontrast, který mě pořádně zasáhl. ()

Reklama

pufina 

všechny recenze uživatele

Chtěli byste vědět, že umíráte a kolik času Vám zbývá? Změnili byste svůj život? A co kdyby umíral Váš nejbližší, co byste udělali? Silné drama, kdy do poslední chvíle nevíte, co očekávat. Krásná hudba skladatele Alexandrea Desplata tomu dodává tu správnou atmosféru.. ,,Nebojte se říct těm, na kterých Vám záleží, že je milujete." ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

První dojmy - Malkovich a Duris jako důležitý a důležitější... hrajou jako ponocný (a ne, že by to prvnímu jmenovanému nevydrželo)... a kouká z toho průšvih typu e-mailu, který vyzývá k obeslání deseti lidí, jinak tě stihne neštěstí apokalyptických rozměrů... Jenže ne, i když je to další z filmů, co si pohrává s osudovostí, rozebírá ji a stejně se ničeho nedopátrá, přece je tu přínos pro uvědomění si krásy života a umění ji prožívat, je to inspirace, manuál pro těžké chvíle, které určitě přijdou... a to i přesto, že samotné žití neulehčí (jakoby nestačilo, jak jsem se dosud o své blízké bála, tak díky, no...). Ale zatím není důvod k panice... ježišmarjáááá, někdo zvoní! ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Duris zabil tenhle film.Nelíbil se mi.Nelíbilo se mi to jeho věčné šeptání,nevěřil sem mu ani slovo a prostě mě absolutně nebavilo se na něj dívat.I tak to ale byla dost nuda.Možná sem jen nebyl v tom správném rozpoložení na tenhle film,ale vzhledem k tomu o čem film je,by to rozpoložení nebylo vůbec dobré.Takže pro mě dobře. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskej provincii Quebec, v amerických štátoch Nové Mexiko a Texas a taktiež v meste New York. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. září 2008 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Inšpiráciu pre natočenie snímky dostal režisér Gilles Bourdos ihneď po tom, čo dočítal novelu "Et apres..." od francouzského spisovatele Guillauma Mussa. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama