Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři starouši - Sam, Carl a Eddie (Burt Reynolds, Robert Loggia a Charles Durning) tráví svůj důchod v ospalé karavanové osadě uprostřed arizonské pouště. Nudu zabíjejí hraním golfu a pokukováním po sousedce Chrissy DeLee (Raquel Welch), která je pořád ještě sexy. S jejich poklidným stářím je ale rázem konec, když náhodou narazí v poušti na kufr se čtyřmi miliony dolarů v hotovosti! Navzájem si sice slíbí, že peníze neutratí, ale život je krátký a oni už mladší rozhodně nebudou! Starosti se objevují až ve chvíli, kdy staříci upoutají pozornost Nittyho - nového obyvatele osady. Nitty totiž není jen tak ledajaký důchodce. Ve skutečnosti je to bývalý mafián, kterého sem ukryli v rámci programu na ochranu svědků. A věřte, že o dolarech v kufru rozhodně něco ví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Za dvě jen kvůli první půli, která se zbytečně táhne bez děje. Italští mafiáni mě naprosto nepřesvědčili ani když to beru jako komedii. Starý dědci (Burt Reynolds, Robert Loggia a Charles Durning) tomu také nepřidali, nejeví se mi tak silní. Raquel Welch je naprosto hrozná, Richard Grieco ještě o něco horší. Byl to takový ten film na nedělní poledne, bohužel. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 3/10 Efekty 5/10/// +herci, trošku jsem se bavil, není to dlouhé -hudba nijak nevynikala, začátek byl slabší, bylo to na můj vkus moc střeštěné/// Přikloním se ke 3* hlavně kvůli příjemným hercům a krátké stopáži. Být to o 20 minut delší, tak je to docela utrpení a nuda, takhle se to dá přežít bez újmy. Je to ten nečistčí průměr./// Celkem 50%/// ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Zapomenu na to! Pokyn obsažený v názvu tohoto snímku bez nejmenších problémů dodržím, ale než se tak stane, tak musím konstatovat, že tato komedie moc vtipu nepobrala, ale stejně jsem se bavil přitom, kterak váleční veteráni "nenápadně" utrácejí, kterak si mafiánský gangster "nenápadně" zařizuje novou existenci a zejména kterak šestašedesátiletá dáma dokáže motat chlapům hlavy. Raquel Welch zkrátka stárne tak nějak pomaleji a jestli o mě bude mít ve stopadesáti sexuální zájem, tak proti tomu nic nemám. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Výbuch smiechu, či len maličký náznak úsmevu by ste počas filmu na mojej tvári nezaznamenali, čo je pri sledovaní komédie dosť dôležitý faktor. Vo filme vlastne fungovalo len pár vecí, ku ktorým môžem s čistým svedomím zaradiť béčkový, no nenudiaci príbeh a krátka stopáž. Kotvou, ktorá film sťahovala film ku dnu patrili herci a otrasná kamera. 35%. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama