Reklama

Reklama

Kimkwanjang dae Kimkwanjang dae Kimkwanjang

  • Jižní Korea 김관장 대 김관장 대 김관장 (více)

Recenze (4)

Al44... 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, nenáročná podívaná se zajímavým a neotřelým nápadem. Místy jsem se i pousmál některým taškařicím, které hlavní hrdinové prováděli. Škoda jen, že zdaleka ne všechny dějové linky jsou na 100% využity ve prospěch opravdové zábavy. Tak nějak mám pocit, že z tohoto dobrého nápadu šlo vytěžit mnohem více. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

S bojovým uměním to není ve Třech Kimech nijak žhavé, poněvadž jen jeden ze tří učitelů (taekwondo, kendo, kung-fu) prokazatalně něco dovede. Některé souboje vypadají, jako kdyby si dva televizním akčnákem rozhicovaní kluci zkoušeli odkoukané údery. Zbytek mlátících scén též moc nenadchne. Ale od této jihokorejské komedie netřeba čekat nějakou extra choreografii, její těžiště leží v situační komice. Tady se vede Kimům o poznání lépe, přestože Shin Hyeon-jun svou mluvou a křeněním dělá občas dojem, že je něco mezi Mr. Beanem a imbecilem. Holčina, do které se vypečená trojka zakouká, nepatří zrovna mezi krasavice a ve filmu je jen do počtu. Three Kims bych nenazval bezvadnou komedií, ale celkem svěží, pohodovou a pěkně stylizovanou ano. Bezvadnou mám naopak náladu, takže jihokorejští "bojovníci" ode mě mají benevelontní 4 hvězdy. 7/10 ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Detinská komédia o troch učiteľoch bojového umenia, ktorí spolu súperia o detských žiakov, miestnu devu, ale nakoniec musia spojiť sily proti zlému gangu. Štýl humoru je zameraný na deti. Herci sa pitvoria, strúhajú divné grimasy, proste to najprízemnejšie bez nejakej zložitejšej pointy. Herecké obsadenie je mizerné. Ani jeden z tej trojice mi nebol sympatický. Film trochu zachraňujú bitky v Jackie Chanovskom štýle, ale je ich tu dokopy tak 5 minút. Takže celkovo to je podpriemerná nudná komédia. 4/10. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Bezvadná komediální řež na téma rozporů mistrů tří různých bojových umění, kterým se líbí stejná holka a které chce vystrnadit mafie. Myslím, že jako celek je to výborná zábava, zvlášť pro někoho kdo viděl už spousty filmů s bojovým uměním a chce se jednou za čas zasmát. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama