Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Automobilový závodník Rajveer (Saif Ali Khan) a studentka hry na klavír Radhika (Rani Mukerji) se do sebe v New Yorku zamilují, brzy se vezmou, mají rodinu, žijí v krásném domě a Rajveer zvaný RV vyhrává jeden závod za druhým. Život je perfektní až do osudné nehody, po které nemůže RV rok závodit. Když se vrátí na okruh, zjistí, že ztratil kuráž a tím i rychlost. Jeho stáj s ním rozváže smlouvu a žádná další ho nechce najmout. Lehkomyslný RV, který vždy vše utratil, je bez peněz. Musí se přestěhovat do nuzného bytu v nebezpečné čtvrti a on i jeho rodina čelí těžkostem, které s sebou chudoba přináší. (rikitiki)

(více)

Recenze (7)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Rodinný film, který je v první hodině komediální a rozpustilý, aby se poté stal spíše dramatem. Samozřejmě v mezích, aby to bavilo i děti. Přehnaně dětinské to určitě není, takže žádný strach. Vypraví se zde příběh automobilového závodníka (Saif Ali Khan) a jeho milé, později manželky (Rani Mukherjee) a jejich dvou dětí. Celé to začíná jedním závodem, který zásadně změnil život celé rodině. Z vyprávění dcerky se dozvídáme, jak se její rodiče seznámili a o úspěšné závodnické kariéře otce. Poté se děj vrátí opět do přítomnosti a závodu, ve kterém dojde k nehodě. I když dojde ke zranění, tak není vážné, ale vyžádá si delší dobu na zotavenou. Hlava rodiny po ní však ztratí sebejistotu a přestává se mu na dráze dařit. Je tedy propuštěn a rodina je tak náhle ve velké finanční tísni, protože žili způsobem života neřešící zítřek. Musí vše prodat a odstěhovat se. Nastávají jim tak nečekané a těžké časy... Hlavní dospělou hereckou dvojici jsem viděl už v podobně laděném filmu Thoda Pyaar Thoda Magic, který byl určitě zdařilejší a doslova kouzelnější. O výkonech herců to nebylo, ale o příběhu a jeho zpracování. Hudebně určitě příjemné. Hlavně píseň ze začátku na roztančeném večírku a poté ta vyloženě dětská, kde si zatančí celá rodinka v říši fantazie. To, co se jim stalo, bylo dílem jen jejich špatných rozhodnutí, a tak jsem je ani nelitoval. Celkově mě příběh nechal chladným a do děje příliš nevtáhl. Na samém závěru mi hlava nebrala skutečnost, že rodina potřebovala akutně velkou finanční hotovost na operaci syna a musela ji mít do dvou dnů. Místo toho, aby otec s matkou situaci řešili čistě rozumem, neboť matčin otec byl velmi bohatý, tak je ani nenapadlo ho vyhledat. Za vše mohla jen čistě uražená čest a ego, neboť otec nepřál svazku. O něco dříve naopak manželům finančně pomoci chtěl sám od sebe, ale byl dcerou odmítnut. Hlavní hrdina šel raději za svým minulým šéfem závodního týmu, který se mu ale vysmál. Jen díky věrnému příteli získal část peněz pro to, aby mohl jet závod a peníze na operaci vyhrát. Tak by porazil svého nástupce, který zavinil jeho nehodu a i majitele závodního týpu, kde dříve působil. Ten tohoto závodníka přijal místo něj, jeho propustil a nechtěl o něm už vůbec slyšet. Takže někomu umírá syn a on řeší nějaký závod, který navíc musí vyhrát, aby syn přežil? To mi tedy dalo zabrat... Není snad rozumnější nejdříve na jistotu zachránit syna a poté řešit nějakou závodnickou pomstu a kariéru? Nic jiného než tři čisté hvězdy dát ani nejde. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate je to typický rodinný film, ktorému samozrejme nemôže chýbať veľká pointa s výrazným odkazom a širokospektrálnym posolstvom. Scenár bol výborný, ale to prevedenie bolo v mnohých ohľadoch na môj vkus až príliš teatrálne a značne preafektované. Ako fanúšika motoršportu ma prostredie závodných automobilov pochopiteľne potešilo, ale pri tých pretekárskych scénach som nevychádzal z údivu, keďže to bolo maximálne nereálne. Ale OK, beriem to tam, že film mal úplne iný záber a toto bola len tá omáčka (no aj tá sa dá robiť oveľa poctivejšie). Rani je zlatíčko, a inak tomu nebolo ani v tomto filme. Saif ma až tak nezaujal, ale možno za to môže aj tá jeho ľahkovážna a sebavedomá postava. Každopádne, to ústredné posolstvo bolo naozaj pekné (škoda, že sa to nedá povedať aj o celkovom prevedení filmu). ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Komediální první polovina o seznámení a lásce střelené studentky klavíru a bezstarostného frajírka, co rád závodí, vyšla dobře. Drhla dramatická závěrečná část, kdy se příliš dojímalo i moralizovalo a ve scénáři se objevilo pár nelogických chyb. Velmi dobře ale byly natočené i sestříhané automobilové závody. Měly šťávu, energii, přehlednost i mikropříběhy s napětím. SHRNUTÍ: Saif jako závodník a Rani jako fanynka na okruhu? Sen každého (ne)automobilového nadšence! ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Vcelku svižná komedie ze závodního prostředí, kde hlavní hrdina poté co se dostane na vrchol, přijde o vše a musí se na něj jak jinak než dostat zpět, aby dokázal, že je schopen uživit svou rodinu.V tom ho svým lehce nakřáplým hláskem podporuje krásná Rani, která si s ním zároveň během filmu střihne pár tanečků po bolwywoodsku. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Milý film, Ali a Rani sa k sebe hodia a Ali tak dobré hrá tých napravených "rošťákov". Nič zložité s dobrým koncom. Hudba značne nevýrazná, aká škoda. Ale na to, že závody nie sú nič pre mňa tak fajn, trošku som ich pretočila a bolo to. Tá hviezdička dole, je za to že nechal Bruna v parku .... ešte, že aspoň ten pes má rozum a trafil domov aj sám:-) ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama