Reklama

Reklama

Krev: Poslední upír

  • Hongkong Blood: The Last Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Upírka Saya je členkou tajné vládní organizace, která se zabývá lovem démonů. Ke svému lovu používá pekelně nabroušenou katanu. Děj se odehrává v půlce války ve Vietnamu na americké základně v Tokiu. Saya musí v místní vojenské škole vypátrat démony a zničit je. Produkce se ujal Bill Kong, který je podepsán pod hity jako Tygr a drak nebo Hrdina. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Strašidelné, děsivé, temné × nerozpracované, slabé. Strašidelný to bylo. Krev taky tekla, teda krev, no jak se to vezme. Smysl to taky nějak dávalo. Ale byl to hodně slabý kulturní zážitek. Jen škoda herečky Ji-hyeon Jeon, kvůli které jsem se na tento děsuplný příběh dívala. Je to pohodovka, která pobaví svými nedokonalými triky, svou nedotažeností, zmatenou kamerou a praštěnou americkou holkou. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem tomu ještě dávala naději - jo, bude to fajn, alespoň průměrné. Houby s octem. Začalo to nudit. Hodně. Hlavní hdrinka, její americká kamarádka, všechny postavy byly ploché s hloupými dialogy. Nejlepší dialogy byly v Japonštině (asi hlavně proto že jsem jim rozumněla jen na půl...). Navíc v polovině filmu už jsem to nevydržela a posouvala děj. Někdy i o deset minut. Světe div se, o nic jsem nepřišla. Grafika jak z nějaké hry za 99,- v Levných knihách. Hezkej film... Pokud se budete přesto dívat, koukejte na to s českým dabingem - standard. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tato akční upířina opravdu nabízí „velmi zajímavou“ podívanou. Viděl jsem jí dříve než animák, takže jsem neměl s čím srovnávat a to bylo asi dobře. Osobně nemám moc rád asijské filmy, kdy lítají bojovníci po stromech a barácích připevnění na špagátech. Nejhorší na tomhle filmu není ani tak scénář či výkon hlavní hrdinky, ale spíše vizuální (digitální) efekty, kdy cákance krve a rozprsknuté hlavy/údy vypadají moc uměle. Tedy lépe řečeno úplně na ho…!Jinak jsem byl docela spokojený, protože od podobných lehce podprůměrných/průměrných filmů ani moc nečekám.5/10 ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Hraná verze stejnojmenné anime řežby o mladé upírce, která si to v přestrojení za mladou školačku namíří do americké vojenské základny v Tokiu, aby pokosila pár bestiálních pijavic. Zaměstnavatel záhadné Sayi je ještě záhadnější než lovkyně upírů sama, což se samozřejmě nelíbí americkým vojákům a díky Sayiným schopnostem ani místní pijavicím, které nečeká nic jiného než smrtelné ostří samurajského meče. Původní cirka padesátiminutové anime tvůrci natahují děravým scénářem na hodinu a půl digitální řežby, jejíž souboje po chvilce těžce zavání nudou. Za zmínku ovšem stojí souboj Kata Takatory v podání Yasuakiho Kuraty, který má na svém kontě pěknou řádku rolí a ve filmu opravdu hraje, což se bohužel nedá říci o všech zúčastněných hercích. Kladně se dá hodnotit také celkový vizuál celého dílka a šťavnatý úvod. Celkový dojem je však pouze lehký nadprůměr, takže za mě této akční hororové a vkusně nadsazené řežbě uděluji tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Krev: Poslední upír“ není film, který by byl až tak strašně špatný, že by se o něm mělo mluvit jako o odpadu, to by byla škoda ho takhle zatratit, ale prostě mi v něm hodně chybí. Vlastně všechno kromě čínské estetiky soubojů. Hlavně závěrečný souboj s Onigen je skutečně krásný a ten jsem si opravdu užíval. Jako kdyby to před tím byla jen vycpávka před tímhle finále. ()

Galerie (17)

Související novinky

Josh Hartnett... tasí kolty?

Josh Hartnett... tasí kolty?

13.09.2009

Nepletete se, včerejší novinka se jmenovala skoro stejně. Tentokrát se ale místo veterána Jeffa Bridgese stane pistolníkem představitel mladší herecké generace Josh Hartnett. Stane se tak v… (více)

Reklama

Reklama