Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Sentax 

všechny recenze uživatele

Kakashi ma naučil, že nikdy nesmiem opustiť svojich priateľov. Jiraiya ma naučil, že aj tie najťažšie veci dokážem silou vôle. Itachi ma naučil, že žiadne obmedzenia nesmú prekročiť bratskú lásku. Minato a Kushina ma naučili, do akej miery sa môže rodič obetovať pre svojho syna. Sakura a Hinata ma naučili, že láska nepozná prekážky. A Naruto... No Naruto ma naučil veľa vecí ale hlavne ma učil aby som sa nikdy nevzdal! To je všetko čo som sa naučil. Ďakujem. ()

ElChe 

všechny recenze uživatele

Naruto je anime s obrovským potenciálem, bohužel tvůrci anime se asi rozhodli, že pošlou celý příběh i s jeho postavami do kytek. Začátek Shippudenu byl poměrně slibný a navazoval na zdařilé dílo Naruto, co se ovšem začalo dít od Peinova vpádu do Konohy nemá snad obdoby. Tvůrci se neustále snaží "vylepšovat" původní historii o příšerné fillery, které snad nemají konce. Oproti manze, která je výborná si tedy anime stojí velmi špatně. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Naruto prvá séria skončila a druhá pokračuje až po nejakom čase keď viac postáv dospeje. Naruto Shippuden už nie je starý vtipný naruto. Druhá séria naruta je skôr temnejšia a vyspelejšia. Hudba niekedy nedosahuje podla mňa kvality prvej série. A fillery sú niekedy ešte horšie. Animácia v niektorých dieloch bola príšerná. Ale to je tak všetko čo sa dá druhej sérii vytknúť. Ostatné je výborné a napriek mojej kritike môžem povedať, že tie lepšie diely (ktorých je celkom dosť) sú na vysokej úrovni lepšej ako samotná prvá séria. Aby som ešte dodal openingy sú v druhej sérii lepšie (možno aj endingy). ()

Voorhees 

všechny recenze uživatele

Na Naruto jsem koukal už v deseti kdy jsem o existenci Shippudenů neměl ponětí. A teď po létech jsem je poctivě většinu shlédl. Prohlubuje se tu zápletka původních 220 dílů. Objevuje se víc postav a víc se seznamujeme s celým kontinentem a historií nindžů. Souboje jsou krutější a brutálnější, postavy jsou starší a záporáci jsou neskutečně BADASS. Dialogy už se tu tak zbytečně nenatahujou jako v původním Narutovi a souboje jsou sice delší, ale epičtější a bohatší na techniky. Soundtrack který přesahuje 3 hodiny poslouchám docela pravidelně a celý a musim říct, že je naprosto úžasnej. Často 5 hvězdiček nedávám, ale anime kde je takhle moc naprosto (většinou :D ) originálních postav s originálními propracovanými příběhy, technikami, vesnicemi a všechno si podle mě nic jiného nezaslouží. Lidé rádi peskujou na lidi co koukaj na Naruta a celkově Anime, že je to "kravina" pro děti(chlapík co trhá lidem orgány aby žil dýl neni pro děti) a pak dávaj Shrekovi a Hledá se nemo 5 hvězdiček, ale to je trochu off topic. Každopádně je to moje nejoblíbenější Anime a rozohdně si nezaslouží veliké opovržení. I když ty filery mimo ty s Kakashim mě neskutečně serou! ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Shippuden je vyspelejsi ako povodny Naruto, ma lepsi soudtrack (na kresleny serial neuveritelna hudba), stale skvelu grafiku a hlavne suboje s Akatsuki su nezabudnutelny zazitok. Narozdiel od plytkejsieho Bleachu sa viac rozobera psychologia postav a pocity. Nenavidene fillery( tiez sa priklanam k nazoru ze su neskutocne nudne) su bohuzial nevyhnutnostou inak by anime dobehlo mangu a na novy diel by sme museli cakat nie tyzden ale tak mesiac, ak nie dlhsie. ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Na motivy seriálu vyšlo několik videoher na herní konzole Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable a Xbox 360. (cvaky32)
  • Od této epizody je seriál v rozlišení 16:9. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama