Reklama

Reklama

Tunelové krysy

  • Česko Tunnel Rats (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tunnel Rats vypráví o jednotce tzv. tunelových krys, jejíž členové se vydávají do klaustrofóbických tunelů ozbrojeni často pouze ruční pistolí a baterkou a které si vlastnoručně ve vietnamské válce skutečně Vietcong budoval vlastníma rukama, jako kryty před leteckým bombardováním. Tento drsný film ukazuje, jak bylo strašlivé nějaký z takovýchto krytů navštívit. (MATADOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po druhém shlédnutí jsem snížil hodnocení na tři hvězdičky, protože mi vadily strašlivě dlouhé pasáže plížení v tunelech a některé opravdu dlouhé záběry, v nichž se nedělo vůbec nic. Napadení americké základny by bylo v pohodě, kdyby vojáci neumírali tak děsně pitomými způsoby. Ale abych jen nekritizoval, film měl po většinu času velmi kvalitní atmosféru, a pokud v tunelech došlo k nějaké té akci, měl jsem pocit, že sleduji místo válečného filmu survival. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

No vida, že to jde, když se chce. Po neuvěřitelné sračce BloodRayne II velké překvapení. Ten film je o několik tříd lepší. Režisérsky se Boll celkem vytáhl. Scény v tunelech jsou klaustrofobické, nějakých emocí se taky dočkáme a nevypadá to tak levně. Slabší 4* (7/10), protože stále tam jsou určité chyby. Ale nejlepší Boll. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nebyť ospalosti a často opakovanej nudy, dala by som aj 3*. Lebo na Uweho je to naozaj nečakane... skoro dobré. Herecké výkony v niektorých momentoch sú tým najlepším, čo sa dá v Bollových filmoch vidieť, Michael Paré je prekvapivo sympatický, zopár ďalších ksichtov ešte viac a záver je príjemne realistický (bol vrúcne očakávaný - chvalabohu nesklamal). Bohužiaľ, stále ešte to Uwe nezvláda tak dobre, aby sa mi aj hodinka a pol s ním nezdala večnosťou :-) ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa vám podarí prehrýzť sa cez tie únavné kecy v prvej tretine filmu, ktoré Uwe pajcol z mnohých predošlých vojnových snímkov a ktoré majú slúžiť ako intro ku charakterom postáv, tak potom vám začne byť úplne jedno, kto a ako v tých dierach zatrepe krpcami. Zamrzeli aj slabšie výkony hercov, ktoré pomohli tomu, že atmosféra v tuneloch síce hustá bola, no rozdýchať sa dala. Rozchodiť asi nie, skôr rozplaziť. Tri a tretina krysy. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý takzvaně krysy tunel, na válečný film působivé a doporučil bych ale já sám bych určitě do takového tunelu nevlezl. Nato že to točil Uwe Boll tak tenhle film se mu povedl fakt super v tunelech vojákům drásali nervy jeden po druhem padaly ale přesto to nevzdávaly a konec taky hodně nervy drásající a povedeny. Na tenhle režisérský kousek dost povedené od Uwa. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Niektorí americkí vojaci používajú pušky M16 A2, tieto však boli zavedené do výzbroje americkej armády až začiatkom 90-tych rokov. (Jello Biafra)
  • Alternatívnymi názvami filmu boli Vietnam Rats či 1968 Tunnel Rats. (MikaelSVK)
  • Po několika filmech natočených podle videoher nafilmoval Uwe Boll snímek založený na skutečných událostech odehrávajících se za války ve Vietnamu. (Terva)

Související novinky

43. Letní filmová škola začíná 28. července

43. Letní filmová škola začíná 28. července

18.07.2017

Největší prostor bude věnován švédské kinematografii, na kterou se zaměří blok Fokus. Ze Švédska přijedou také významní hosté: svou retrospektivu na LFŠ uvede Tarik Saleh, k němu se přidá i jeden z… (více)

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama