Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavný vědecký pracovník Kornel (Piotr Adamczyk) se zrovna chystá na svou svatbu se známou zpěvačkou a schyluje se k největší společenské události. Ve stylové restauraci, kde se má konat svatební oslava probíhají poslední přípravy. Avšak před příjezdem novomanželů a svatebčanů je do restaurace násilím dovlečen třemi muži mladík Sebastian (Maciej Stuhr). Schyluje se snad k válce gangů, nebo jsou to policisté s nekonvenčním přístupem? Skutečnost je daleko divnější, překvapivější a zábavnější. (Tygrys)

(více)

Recenze (11)

NALBERTik 

všechny recenze uživatele

M A S A K E R :-D Nebojte se, neni to zadna sraczka ve stylu Prciček nebo tak... je to neuveritelne zábavná střeštěná komedie o mnoha důležitých věcech....řehtal sem se nonstop.... jsou to všechno SUKY !!!! Třinecké filmové léto rulezzz :) ()

Pragrik 

všechny recenze uživatele

Už samotný název filmu mi byl podnětem ho zhlédnout....možná jsem od toho očekával až příliš. Jedno se ale musí uznat. Je zde velice dobré herecké představení, ale to propletení jednotlivých postav se mi jevilo až moc umělé... ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Film nemá spád. Připadá mi uměle složený se spoustou zbytečných a přehnaných scén. Ale nápad je fajn. 7 můžů si navzájem dává nakládačku (pijí, jedí, zpívají, tančí,...) a probírají, proč jednomu utekla žena z kostela od svatby (a pak další věci), jeden spí opilý na záchodě a dvě ženy jim mezi tím, za zpěvu, dělají jídlo :D. Klasické téma. LOL "všechny ženy jsou kurvy! Kromě našich matek, našich žen, našich..., jsou všechny ženy kurvy." :D LOL "Nie, Nie vudki ne, vudka škodí"" Takový mírně nedotažený, a překombinovaný, svéráz národního lovu. "Tylko klamalam.", "Samice šimpanzů provokují sexuálně samce jen proto, aby jim ukradly maso :D" a desítky dalších hlášek. ()

Galerie (68)

Reklama

Reklama