Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učiteľ baletu je posadnutý jednou svojou mladou žiačkou. Rozhodne sa dať si rande s jej mamou, len aby sa dostal bližšie k objektu svojej šialenej túžby...Deborah si myslí, že v Reedovi našla perfektného muža - Reed je učiteľom baletu jej dcéry, je milý, pekný a má rád jej dcéru - ibaže keď sa začnú stretávať tak vyjde najavo, že Reedova zaujatosť jej dcérou je nenormálna. Dokáže Deborah zabrániť Reedovi v jeho pláne uniesť jej dieťa? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Zapne si takhle manželka romantický německý film a v půlce filmu zjistí, že má špatný kanál a jede jí ta TV tahle kravina. A i když jsem viděl jen druhou polovinu filmu, musím potvrdit, že JE to opravdu kravina. Debilní zpomalené záběry, nesmyslné střihy, nastavovaná minutáž ještě trapnějšími záběry, nesmyslné jednání postav a především policistů. Prostě blbost, která neměla vůbec vzniknout. ()

Kity162 odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný, co se mi libilo byly závěrečné titulky, kde sestříhaly celý film asi do jedné minuty, kdybych to věděla, tak bohatě stačí vidět jen titulky. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že v televizi běží často samé brakovité filmy. Ještě že se běžně na televizi vůbec nekoukám. Tomuhle uškodil už i ten příšerný dabing, ale i tak to nebyla žádná sláva. Na thriller to bylo dost nudné a hloupé, spíš jsem se tomu musela smát. Herecké výkony slabé. ~(1,2)~ ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama