Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake (Jason Behr) je profesionální tatér. V Singapuru se dozvídá o samojském tetování pomocí nástroje zvaného hahau. Ten si od samojských tatérů vypůjčí a nechtěně se s ním bodne do ruky. Když se pak vrací na Nový Zéland, sám netuší, že každým novým tetováním, které udělá, vypustí ven ducha zemřelého, který se chce za svou smrt pomstít. (Phorbo)

(více)

Recenze (8)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Zajímavost, která docela překvapila. Nečekal jsem ani takový vývoj a čekal jsem nějakou frašku, která bude po půlhodině nudit... kupodivu se na to dalo dívat a docela hodně. Vtáhlo to do děje i když to rozuzlení není až tak originální jak jsem čekal. Určitě stojí za shlídnutí. 7/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pozadím a prostředím zajímavý, příběhem však nezajímavý, nudný a tak nějak všední duchařina s pouhopouhou jednou výbornou scénou v nemocnici. Žádná atmosféra, žádné napětí, žádný spád, trochu se to rozjede až tak po hodině. Snad by to ještě ušlo jako romantické drama, ale jako duchařský horor to neobstojí. Pokud jste propadli fenoménu tetování, klidně ještě jednu hvězdičku přidejte, pokud vás tetování zcela míjí, o to víc vás bude film nudit. 1,5* ()

morbido 

všechny recenze uživatele

Pretože sám mam nejedno tetovanie(a dalšie pribudnú) a tomuto umeniu som velký fanúšik okamžite ma tento film zaujal.V základe je to síce vlastne klasická duchárina ale námetom a prostredím je originálna.Miestami by síce film mohol pridať na napetí ale celkovo som sa bavil.75%.Keby to ale nebolo o tetovaní šiel by som s hodnotením nižšie. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už je to nějakej ten rok co jsem i já propadl kouzlu tetování. Každej film či dokument věnovaný tomuhle zkrášlování těla vždy rád uvítám. Na The Tattoist jsem narazil náhodou, ale o to víc jsem se na něj těšil, ikdyž jsem od toho nic moc nečekal. O to víc jsem byl mile překvapenej co se z filmu vyklubalo. The Tattoist si mě získal od prvních sekund a nepustil mě až do konce. Při tom se, ale nedá říct, že by měl film nějaký ultra rychlý tempo. Ani napětí a atmosféra nebyla na takové úrovni aby se mi zatajoval dech, ale přesto jsem se nedokázal odtrhnout od obrazovky. Co se týče role tatéra : Jason Behr nehrál špatně, ale moc se mi do té role nehodil. Ikdyž má film pár chybiček a mínusú, který by se dali vylepšit i přesto šlape jak má a rozhodně nenudí. Skvělá kamera, pěkný prostředí a zajímavej nápad dělají z The Tattoist celkem originální horor. Prostě taková netradiční duchařina, kterou ocení zejména milovníci " bzučících " jehel. Sice vím, že trochu nadhodnocuju, ale prostě nemůžu jinak. Spokojenost. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama