Reklama

Reklama

Neuro

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Drama
Itálie, 2004, 3 min

Režie:

Bruno Bozzetto

Obsahy(1)

Krátky film o spolunažívaní a susedských vzťahoch sa odohráva v štvorposchodovom dome nad ktorým, kvôli jeho blízkosti k letisku, prelietavajú neustále lietadlá. Každý zo štyroch obyvateľov chce však tráviť svoj voľný čas po svojom, čo sa však väčšinou nezaobíde bez ďalšieho hluku, lezúceho ostatným na nervy. Ten je príčinou nesvárov medzi susedmi. Keď jednému z obyvateľov začne v byte štekať pes, neurotický sused vezme situáciu do vlastných rúk... (curunir)

(více)

Recenze (8)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Zvuk startujících letadel v kombinaci s veselým hraním na saxofón, rachotem pokládaných činek a nepřestávajícím štěkotem psa dovede vyostřit vztahy mezi obyvateli malého paneláčku od bouchání koštětem do stropu přes střelbu po domácím mazlíčkovi až k ukončení životnosti budovy za pomoci plamenometu. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Vskutku dychberúce. Vykreslenie susedských vzťahov v paneláku mi prišlo prehnané, ale z veľkej časti pravdivé. Nakoniec to je aj masaker. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Průběh stupňování hluku a sousedských reakcí se mi náramně líbil, ale ultimátní vyústění mi už tak vtipné nepřišlo. Lepší 3* ()

Reklama

Reklama