Reklama

Reklama

Malebné zimné letovisko Lost Mountain v Utahu je úplne obsadené rekreačnými lyžiarmi a mladým tímom trénujúcim na súťaž. Nikde z nich nemá ani poňatie, že za kopcom je vyťažené vedecké laboratórium pracujúce na projekte gigantických a geneticky upravených pavúkov. O zábavu majú postarané všetci zúčastnení, keď sa pavúkom podarí opustiť laboratórium vo veľkom štýle a následne si vyberú športovcov za hlavný doplnok stravy… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

Phobia

všechny recenze uživatele

Na hodnocení jsem toho ze "Sněžných pavouků" viděla málo, tak se omezím na prohlášení, že mě nikdy nepřestane přivádět k úžasu, jaké sračky jsou filmoví tvůrci schopní zplodit, podepsat svým jménem a předhodit veřejnosti. Osobně bych chcípla hanbou, kdyby někdo vykutal ze spodních vrstev šuplíku mé (pre)pubertální komiksy a postpubertální spisovatelské pokusy, ale jiní, s nedostatkem sebereflexe a přebytkem peněz i sebevědomí, si to své hovno plácnou na hubu, pomažou se jím až po paty a hrdě vyrazí do davu. Respekt! ()

animario odpad!

všechny recenze uživatele

Tibor Pokakács zřejmě fandí zimním sportům,má rád pavoučky a barevný pastelky, tak spojil tyhle svý koníčci a natočil tuhle hovadinu, jinak si to vysvětlit nedokážu. Lyžařský středisko atakováno barevnými pavouky, je tohle vůbec možný? Doufám, že Tiborka při příští návštěvě hor semele rolba, zavalí lavina nebo sežere Yetti.. ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

To je jízda..bakelitovej pavouk, zelenej pavouk ... chjo pavouky mám tak rád, ale tady to pan Takács... (kterej mimochodem režíroval několik podobně kvalitních bijáků) natáčel určitě spolu s Winorskim.. je tu vidět stejně kvalitní filmové nadání. A jako třešínka na dortu je drsný voják DR. Manchyni nebo jak se jmenoval :) ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

Zmutované poznamenání.¬         Zmutované pavúky, snímek pojednávající o obrovských pavoucích uniknuvších z tajné státní laboratoře v horách mezi lyžaře, kteréžto následně požírají, se vsunutými vložkami o tej svinskej vládnej moci, pro niž jsou wikileaks vlastizradou, nestojí za poznamenání ani za shlédnutí; scénář už stokráte použitý jinde, snad pouze s mírnými obměnami; vůbec nic překvapivého, ba ani trikově ne. Dívejte se na staré dobré snímky, které máte rádi; to je mé doporučení. A nebo se poučte u Francouzů: choďte na demonstrace a rozbíjejte poldům hlavy a auta; to je mnohem lepší a šťavnatější zábava, která může býti i společensky prospěšná. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně film tak na 1:30 v noci z pátku na sobotu, když se vrátíte notně společensky unaveni/y z pařby a ještě se vám nechce spát. Jen v tento okamžik to může mít neuvěřitelné koule a mě se poštěstit to přesně takto vidět, hnal bych hodnocení bez skrupulí nahoru. V každou jinou denní dobu a za jiných podmínek to hodně ztrácí. Ale jedno se tomu nechat musí, je to prdel, ať už si pod tímto slovním obratem představíte cokoliv. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama