Reklama

Reklama

Nina, její přítel Martin, Clemens, jeho přítelkyně Alex a Mona jsou nejlepší přátelé už od dětství. Na jejich středoškolském promočním dni všichni dostanou stejnou sms s textem: “Do tří dnů zemřeš!”. Samozřejmě si myslí, že se jedná jen o hloupý žert od jejich kamaráda Patricka. Až když je Martin nalezen mrtvý v jezeře, uvědomí si, že jim hrozí opravdové nebezpečí. (Negatif)

(více)

Recenze (31)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělé herecké výkony, perfektní kamera, nádherné barvy....je vidět, že horroroví antikristi na csfd opět nepochopili dobrý horror, který se stal v Rakousku "HITEM"! Ale jak jsem se již poučil, tady nelze nic jiného očekávat. Jen pro zajímavost : www.Filmweb.pl : 5,32/10 www.IMDB.com : 5,3/10 http://www.cineman.ch: 3,2/5 http://blog.sharebus.com : 5,6/10 http://profile.myspace.com 92% JAK JE VIDÉT, VŠUDE JE HODNOCEN FILM NAD 50% !!!!! A NAVÍC FILM DOSTAL OCENĚNÍ : AWARDS 2006 Undine Awards, Austria Beste Filmdebütantin (Sabrina Reiter) - winner ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku som zistil že to nieje Americký film a to kôli nie moc sympatickým postavám a aj lacnému spracovaniu.Viacerým mladým ľudom prídu smsky a že do troch dní zomrú a berú to na ľahkú váhu a jasné že začnú zomierať.Znie to povedomé a to aj musí byť lebo pilier tohoto filmu sú známejšie snímky ako napr.viem čo ste robili minulé leto a to je len zlomka filmov ktoré tento film kopíruje.Čistý nefalšovaný Rakúsky brak.Jediné asi čo môžem pochváliť je prevedenie vrážd,tie sa podarili,V Pár momentoch bolo aj napätie.Príbeh nebol ničím zaujímavý a bol aj predvídateľný a ta koncová pointa bola z tých slabších,lebo ako plynul dej dalo sa to predvídať a keď to prišlo žiadne prekvapenie sa nekonalo.Táto časť mi nejako nesadla uvidím čo urobí jej pokračovanie. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rakouský teenagerovský slascher ani na svou dobu vzniku nepřinášející nic významného. Ano, filmaři v Rakousku tímto skutečně dokázali že takové filmy natočit umí také (čeští filmaři by to nedokázali ani omylem), ale co takhle přijít s něčím novým? Film je touto známou šablonou značně předvídatelný až hamba, což kazí veškerý filmový zážitek. Temná atmosféra příběh prostupuje do morku kostí, kamera úžasná, střih směrodatný, děs a hrůza v každé minutě. To tu všechno je, ale pokolikáté už? ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Teen slashery já rád, škoda, že jich je dobrých tak bolavě maličko. Tento mezi povedené taky zrovna nepatří, ačkoli není úplně marný, nohy mu surově podráží utahanost a přílišná snaha o vážnou atmosféru (truchlící kamarádi a rodiče). Když sakra horor pro puberťáky (mezi které ve svých 33 letech stále patřím), tak prosím dynamiku a nadhled. Druhému dílu šanci přesto ještě dám... 40% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka študentov sa po úspešnom ukončení maturitnej skúšky rozhodne pre večernú párty. Zmiznutie jedného z partie kamarátov a následné doručené sms s textom: "Do troch dní umrieš" sa stávajú predzvesťou, že tento večer nedopadne ako by si priali. Príčinou vyčíňania sériového vraha je spoločná, temná minulosť spolužiakov. Napriek tomu, že sa nejedná o najhorší horor, ktorý sa dá v slabej chvíľke pozrieť, ide o trilión krát obohraný štýl "teen" vyvražďovačiek na priemernej úrovni - 50%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Sabrina Reiter za tento svůj filmový debut získala ocenění Rusalka pro nejlepší debutantku v německy mluvících zemích. Za svou roli získala i Státní cenu. (Terva)
  • Snímek je v rakouské filmové historii jedinečným dílem. Jedná se o první komerčně orientovanou produkci s neprofesionálním protagonisty, navíc natočenou v regionálním dialektu. (Terva)
  • Filmový pár Laurence Rupp a Sabrina Reiter tvoří dvojici i ve skutečném životě. Jde o manželský pár. Mají společně syna Finna. (Terva)

Reklama

Reklama