Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malíř Adrian Jonas se připravuje na výstavu svých obrazů. Během malování vnímá vizi o hrozné budoucnosti, jaká čeká jeho milovanou Ilianu. Má podezření, že jeho milou chce napadnout tajemný soused. Jakmile se tato vize začínají vyplňovat, pokusí se obelhat předpověď a zachránit tak svou ženu. (LIVINGDEAD)

Recenze (2)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak krásně děsivý má tohle DVD obal a taková je to strašná hovadina. Hodinu sledujeme jak se takzvaný malíř poflakuje po bytě a na zahradě, pak má utkvělou představu, že ho sleduje soused, nakonec se dozvíme, že všechno je jen..... Oficiální obsah filmu z DVD : Malíř Adrian Jonas se připravuje na výstavu svých obrazů. Během malování vnímá vizi o hrozné budoucnosti, jakou čeká jeho milovanou Ilianu. Má podezření, že jeho milou chce napadnout jeho tajemný soused. Jakmile se jeho vize začínají vyplňovat, pokusí se obelhat předpověď a zachránit tak svou ženu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hodinu to vypadalo, že udělím další odpad, ale konečná třicetiminutovka hodnocení značně vylepšila. Sice z toho nejsem moc moudrej, ale dalo se to sledovat. Hlavní postava byla hrozně nepříjemná, 50%. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen za pouhých 15 dnů. (slatkac)

Reklama

Reklama