Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lloyd pracuje ve velké reklamní agentuře v New Yorku, Susie v podobné firmě v Londýně. Jinak spolu nemají nic společného, neznají se a nikdy se neviděli, ale jejich šéfové domluví svým firmám výměnný program, a tak se Susie ocitá na Lloydově místě a v jeho supermoderním bytě v New Yorku, zatímco Lloyd se snaží zorientovat ve vztazích v londýnské firmě a nevychází z úžasu nad Susiiným bytem, který bude muset sdílet s jejím kocourem, křečkem, dvěma želvami a slepicemi. Susie v New Yorku statečně bojuje, aby firmě zůstal velký zákazník Schneider a Fox, který se rozhoduje odejít. Nasadí do boje i své osobní půvaby, je to ale marné, protože někdo prodal konkurenci databázi jejich zákazníků. Když se to provalí, podezření padá na Lloyda, a toho stihne okamžitý vyhazov. Susie si ale myslí, že ve firmě někdo intrikuje. Začne s Lloydem na dálku spolupracovat na odhalení viníka. (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

Makky 

všechny recenze uživatele

Nádherné. Keď zareve lev je chutná jednohubka, ktorú som zhltol ako malinu. Annu Friel, ako budúcu Báthory, som videl asi prvý raz. Je pekná, milá, zlatá. Príbeh dvoch sympatických ľudí je síce jednoduchý, ale na víkendové popoludnie je tento film ako stvorený. Pravdepodobne si na toto už za týždeň ani nespomeniem, ale momentálne ma to potešilo. Veľmi podarené, dávam lepšie tri hviezdičky :o) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

zkraje trochu křečovitá podívaná se slabšími dialogy, ale postupem času si člověk zvykne, nebo se to prostě snad i zlepší, cojávim... každopádně výsledkem je celkem příjemný televizní průměr. nečekejte moc a budete třeba spokojeni jako já na 60%. ()

Reklama

sorrow 

všechny recenze uživatele

Film o výměnném pobytu dvou zaměstnanců z reklamních agentur, kdy si ani nevím proč, nevymění jen práci, ale i své domovy, kdy se tato dvojka do sebe na dálku Londýna a New Yorku zamiluje, ačkoli se nikdy neviděli je dopředu čitelný a už na začátku si lze konec velmi lehce domyslet, protože námět je opravdu hloupý, jako tomu bývá u 95 % těchto rádoby romantických komedií. Nechápu proč se vždy postavy v těchto romantických komediích chovají jak naprostí dementi, např. jemu zvoní mobil v divadle a on s tím zvonícím mobilem běží na chodbu, a ještě u toho upadne, jako by nestačilo použitím jednoho tlačítka vypnout zvonění a v naprostém klidu odkráčet z hlediště na chodbu, jí zase začne doma hořet v kuchyni a ona na to kouká jako husa a čeká až se sepne hasící systém, který zkropí celou kuchyni. Hloupé, hloupé, hloupé. Jen se divím, že tento film ještě nebyl zakázán pod tlakem hnutí Blake Lives Matter, když jedinou zápornou postavou je zde černoška, pardon, Afroameričanka, která v NY intrikuje, aby postoupila ve firmě na vyšší pozici a neštítí se ničeho, ani vzít do pusy svého šéfa. Ten film přece jasně ukazuje zakořeněný rasismus, kdy se z těch nebílých lidí dělají ti zlí… No možná na tento film také jednou dojde. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Někdy si říkám, že natočit romantickou komedii je pro filmaře asi ten nejlehčí úkol. Ne suprovou, ale takovou, co zapadne do průměru, co se bude líbit nenáročnému publiku. V tomhle případě hlavně takovému, které má rádo, když se film odvíjí, jak ho odhadnou. Kdo si přečetl obsah, jistě už ví, jak to dopadne. Opravdu být ta komedie jen o trošku předvídatelnější, už bych si pomyslel, že jsem ji viděl. Ale i přesto jsem se nato neznuděně vydržel dívat až do konce. Žádné výtečné vtipy, žádné romantické vzrušení a jedna opravdu děsící scéna s kočkou. Ale i tohle stačí na to, aby se těžko špatně hodnotilo. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Stokrát viděný námět o výměně země a bytu a tudíž i života. Sympatická Anna Friel a umělohmotný Rob Lowe se tímhle přehlédnutelným filmem rozhodně nezapíšou mezi nesmrtelné filmové páry. /24. 2. 14./ ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama