Reklama

Reklama

Někdo jiný

Obsahy(1)

Hrdinou této britské romantické komedie je třicátník David (Stephen Mangan), který se živí jako fotograf. Je zasnouben s Lisou (Susan Lynchová) a třetí výročí společného soužití chce oslavit v Benátkách. Jenže Lisa nechce čekat a zdá se, že i David je ohledně společné prázdninové cesty na pochybách. A když se dá do hovoru s temperamentní Ninou (Lara Belmontová), jiskra, která mezi nimi přeskočí, v Davidovi vyvolává pocit viny. Snaží se, aby se jeho vztah s Lisou vrátil do původních kolejí, jenže co dělat, když je sice zasnouben s jednou dívkou, ale sní o druhé? Nina má totiž všechno, co jeho přítelkyně postrádá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jednoznačně zklamání. Čekal jsem od téhle britské konverzační komedie něco víc, než co jsem od ní dostal. Možná mi nesednul styl této komedie, protože to vlastně bylo založeno jen na konverzaci mezi jednotlivými postavami, scenérie a kulisy se ani příliš neměnily, prostě docela nudná záležitost. Těžko hledat nějaká pozitiva. Každopádně pozitivní je délka filmu, necelých 80 minut je rozhodně pro tento film tak akorát. Pak možná lze ještě najít pozitivum v tom, že dialogy měly hlavu a patu a vůbec to bylo dějově docela dobře zvládnuté, ale je pravda, že to neskutečně nudilo a negativa přece jen převažují. Tím hlavním negativem je to, že tohle mi jako komedie vůbec nepřišlo. Ani jednou jsem se nezasmál, celou dobu se ten film tvářil spíše jako drama než jako komedie. Žádné vtipné hlášky, žádné úsměvné situace, prostě nic, co by připomínalo komedii. To je pro mne asi ten hlavní problém. Takže celkově mne tento film zklamal a řadím ho jednoznačně mezi podprůměrné filmy. Ale přece jen nebyl tak hrozný a dalo se to skousnout, takže i když jsem jednu chvíli uvažoval, že udělím jen jednu hvězdičku, jsem se nakonec přiklonil k dvou hvězdičkám, které nejsou ale tak pevné, jak by měly být, je to něco mezi jednou a dvěma hvězdičkami, rozhodl jsem se tedy pro ty dvě hvězdičky. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Konverzační vztahová komedie s dobře vypointovanými dialogy i situacemi. Ve velmi svěžím hereckém obsazení zaujme zejména Stephen Mangan v roli Davida. Dalším plusem je uměřená stopáž, ale i tak mi to přijde na čtyři hvězdičky málo. ()

Reklama

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Normálně bych filmem, který bez titulků měří 70 minut, opovrhoval, ale ne na festivalu. Zde jsem za kratší filmy rád. Obzvlášť když jsou takhle příjemné. Je to typická konverzační komedie, ale velmi zábavná a se sympatickými herci. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Něco tak neuvěřitelně nudnýho jsem už hodně dlouho neviděl. Jedinym kladem na celym filmu tak zůstává fakt, že diváka nudí cca pouhých 70 minut. No vlastně mě tam ještě trochu pobavila jedna hláška. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Vzťahy, vata, nesympatickí herci, vata, vata, á pokus o humorný štek, vzťahy a zase kopec vaty. 78 minút konverzačného vzťahového trápenia a výsledok znechutený výraz na mojej tvári. Briti majú aj lepšie filmy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama