Reklama

Reklama

Justine: Sen noci svatojánské

  • USA Justine: A Midsummer Night's Dream
všechny plakáty

Obsahy(1)

Půvabná studentka Justine se místo učení raději věnuje svým erotickým fantaziím, ve kterých může naplno prožívat milostná dobrodružství s panem profesorem. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Rodiče odjeli pryč a mě nikdo nenutil jít v jedenáct spát, takže jsem si počkal a po několika letech zhlédl erotický film na TV Nova. No řeknu vám, byla to ale klasa. Tak nějak jsem nechápal, co se hrdince jen zdá a co je skutečnost. Justine se dostala do nějaké "filmové společnosti" a ve vile s ní bydlely dvě další kočky. Na jejich "erotický tanec" na hudbu Štrauda - ehm, Strausse - nikdy nezapomenu. Její učitel se ale dozvěděl, že tamní lidé jsou zapleteni do obchodu s lidmi a s drogami, proto si pro Justine přijel a těm ničemům, kteří zrovna kolem ní chodili dokolečka polonazí, pohrozil pistolí. A to byl konec. Ony jsou tyhle erotické filmy vůbec neskutečně tupé, ale když už nic, tak se může člověk aspoň kouknout na hezká děvčata. Mimochodem - tohle je údajně video film. Moc by mě zajímalo, kdo si tyhle filmy chodí půjčovat nebo dokonce kupovat. (270.) ()

Slavníkovec

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 3 minuty a překvapilo mne to svou odvážností. Především ty erotické scény, no kvalitní a nápaditý děj v tom stejnak nehledám a klasický porno to taky není. Takže hrůzostrašná do oka štípající nuda.. ()

Reklama

Reklama