Reklama

Reklama

Lady Tressilianová pořádá ne moc ochotně večírek ve své vile v Devonu. Slečna Marplová, její stará kamarádka ze školy, je fascinována příběhem o dítěti, které kdysi spáchalo vraždu, ale nikdy je neodsoudili. (Viasat)

Recenze (34)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Ech, to jsem si zase jednou naběhl. Nudná detektivka britského televizního střihu, která sice není tak obludně blbá jako ty německé (opora v románové předloze slovutné Agathy Christie má svou váhu), ale přesto je dost utahaná, neřku-li nudná. Neříkám, Geraldine McEwan je dobrá babka a její mimoděčný způsob řešení případů má svůj senilní půvab, další herce se podařilo sehnat také slušné (Sands, Burrowsová), ale celkově to chtělo zrychlit tempo a zkusit to trochu jinak natočit, protože je to pořád jedno a to samé, jak přes kopírák. 40% ()

necisty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi povedený díl, který s divákem mává a mává, až si nakonec myslí, že to vše odhalil mnohem dřív než samotná Slečna Marplová, ale to by to nebyla ona, aby nebyla vždy o krok na před. Stejně to bylo úplně jinak a i když jsme měli nápovědu v podobně vrozené vady, tak stejně všichni měli něco :). ... Tenis, golfová hůl, koule u krbu, rukavice od krve, zvonek u služebné, výtah mimo provoz, luk a šíp, krásná manželka. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agatha Christie je neprekonateľnou majsterkou krimi a potvrdzuje sa mi to, hoci nejaký diel sledujem len občas a nezáväzne. Možno práve preto odhaľujem vinníka vždy nesprávne, čo bolo aj v tomto prípade presne tak, ako si to tvorcovia želali a urobili to znamenito. Príbeh a vyšetrovanie plynie vlažne v dôchodcovskom tempe, no posledná polhodina zdvihne adrenalín každému. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta stará všetečná dáma se rozhodla navštívit svou starou známou a hned se stala nějaká vražda. Člověk by si myslel, že je slečna Marplová přitahuje jako magnet. Já jsem nevědala, že umí také malovat. To byla pro mě novinka. Jak je u mě normální, tak jsem jako vraha tipovala někoho jiného, ale musím říct, že ten vrah to měl velmi chytře naplánované a jak všichni dobře víme, tak žádný zločin není dokonalý. Geraldine McEwan je jako slečna Marplova bezchybná. Vypadá křehce a mozek jí pracuje na plné obrátky. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ten prípad sa týkal dvoch detí. Hrali sa s lukmi a šípmi a jedno strelilo šíp tomu druhému do oka a zabilo ho. Vyšetrovateľ prípad uzatvoril ako tragickú nehodu. Príbeh mal ešte inú rovinu. Poručník tých detí sú už dávnejšie všimol, že dieťa, ktoré vypálilo smrteľnú strelu, trénuje. V spise sa uvádza, že ani jedno z detí sa predtým s lukom a šípmi nehralo." ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama