Reklama

Reklama

Mluviti do větru

  • Velká Británie Whistle Down the Wind (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kathy s dvěma mladšími sourozenci Nan a Charlesem právě zachránila několik koťat před utopením. Kam ale teď honem s nimi, aby jim je ti dospělí zase nevzali? Ve stodole plné voňavého sena se snad koťátkům bude líbit. Neznámý muž, který se tu ale ukrývá, měl zjevně stejný nápad. Kathy si o něm myslí, že je Ježíš. (dopitak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

ekomo 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála anglických dětských filmů, které jsem viděl, o to víc mě však překvapuje atmosféra typických anglických filmů odehrávajících se na anglických blatech za husté podzimní mlhy, která vytváří dokonalou atmosféru napětí. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Mno, kolega ekomo to trochu přehnal, pořádnou mlhu, blata a napětí najdete spíš tady, kromě jedné větší "lekačky" Forbes moc huhuhu neukázal (neříkám, že to vadí).___Poslední dětský film, který jsem viděl, byl Poklad templářských rytířů. Ve srovnání s ním je Mluviti do větru o sto procent lepší, i když hodně to zachránila poslední čtvrthodina, díky které jsem přidal i jednu hvězdičku (a posunul tím film do červené zóny). Nenudí ani trochu, nemusíte poslouchat ty jejich kecy a obdivovat neuvěřitelná dobrodružství, které ti smradi o prázdninách zažívají (to pořád ještě srovnávám s "Templáři"). Bostockovy děti totiž chodí do školy a největším dobrodružstvím je pro ně kriminálník, kterého si popletou, vy víte s kým.___ Alan Bates mi chvílemi trochu připomínal Warrena Beattyho v McCabe & Mrs. Miller. Hayley Mills není ve filmu ani trochu hezká, o to líp ale hraje. A její malý bráška Alan Barnes je zase trošku typ jako Tomáš Holý, jenže na rozdíl od našeho "Vaška" si zahrál jen ve dvou filmech. ()

Reklama

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Co nějakou dobu vypadá jako dětský film, se rozvine v jedinečnou konfrontaci souběžných světů, navzájem protikladných i prostupných. Okouzlující okamžiky, nečekané přesahy. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama