Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podle čínského kalendáře vždy v sedmém měsíci roku nástává zvláštní doba, kdy se neklidní duchové mrtvých dokáží odpoutat ze svého světa a snaží se proniknout mezi živé. Během tohoto měsíce se musí dodržovat zvláštní pravidla, aby tato situace nenastala. Někteří duchové si totiž dokáží přivlastnit těla živých. A měsíc duchů právě přichází. (topr harley)

(více)

Recenze (4)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, tohle nestojí ani za to, abych o tom něco psal. Takže se omezím na krátké doporučení, abyste se na to nikdo nedíval. 1/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nudná duchařina u který jsem ani pomalu nevěděl o co jde. Sice se tvůrci snaží dát do filmu aspoň krapet atmosféry ale totálně jim to ujíždí už jen pro ty digitální bubáky a strašně debilní lekačky. Navíc zdlouhavost tu nebere mezí. Strašná nuda která nemá ani jedno plus. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Korejci by z tohohle duchařského dramatu vyždímali, co by se dalo, ale nechápu, proč do toho jdou Amíci, kteří prostě nepochopí podstatu a povahu podobného dramatu a myslí si, že k tomu stačí pár digitálních duchů (a digitální duch je posledních pár let prostě zlo nehorázných rozměrů) a zbytek natočit jako svou klasickou romantickou soap operku. Pak z toho vznikne přesně tenhle hybrid mezi romantickým dramatickým thrillerem a duchařským dramatem, který vůbec nefunguje pohromadě, a ta duchařská část ani zvlášť. Je asi špatně, když mě z horroru baví nejvíce jen ty části, v nichž není nic horrorového. Kladem jsou tak jen obě hlavní představitelky, které se to snaží zachraňovat, ale všechno ostatní jim podráží nohy. 1,5* ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Ghost Month je nudná, šablonovitá, digitální duchařina, která zaslouží prvenství akorát tak za svou absolutní zbytečnost. Film nedisponuje opravdu ničím, co by stálo za řeč. Triky špatné, u "lekavých" scén zíváte, těch sto minut je utrpení vydržet a v neposlední řadě ta hezecká estráda tahá za pačasy až hamba. Nevím proč, ale spíš mi to připadlo jako pilotní film k nějaké venezuelské telenovele. Někomu to třeba k zábavě postačí. Mě tedy rozhodně ne. ()

Reklama

Reklama