Reklama

Reklama

Eko eko azaraku II

  • USA Wizard of Darkness II
Japonsko, 1996, 83 min

Recenze (3)

tombac 

všechny recenze uživatele

Možná film urazil inteligenci Mi Nü-Chai, ale to nic nemění na faktu, že je to průměrné satanistické béčko, z kterého bych v porevoluční videoéře skákal radostí do stropu. Autoři se zřejmě tak trochu zhlédli v prvních dvou Terminátorech, takže tu máme dívku, jejího ochránce a zdánlivě nezastavitelného vrahouna, jenž skáče dle libosti z těla do těla a pase po dívce, přičemž po sobě samozřejmě zanechává litry kečupu. A jeho řádění učiní přítrž jen magie. Koukatelné to je a řekl bych, že v intencích nízkorozpočtového horrorového videofilmu i zdařilé, jen to nechce od snímku čekat kdovíjak oduševnělou zábavu se super triky. Zhruba na stejné úrovni jako jednička. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Sérii Eko eko azarak jsem sháněla již dlouho a měla jsem docela radost, že se ke mně po všemožných peripetiích dostal alespoň druhý díl. I když jsem se tedy snažila raději nic moc neočekávat. Začátek filmu mě naneštěstí nehezky navnadil, že by to mohlo být i celkem koukatelné, jenže po půlhodině se všechno začalo rapidně horšit. Úvodní dynamičnost zmizela někde v hlubinách výtahové šachty a celý film se stal jen sledem více či méně připitomělých dialogů a hrozných počítačových triků. Jediné, co vypadalo jakž-takž povedeně byly krvavé vraždící scény, leč na ty já si moc nepotrpím, tak ani tohle mě zrovna nepotěšilo, naštěstí neobsahovaly příliš detailní a dlouhé záběry. Ke konci filmu mě vytrhl z apatického zírání jen výpadek titulků a nutnost nahodit nové, jinak ho snad zaspím. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování se mně líbilo víc, než první díl. Sympatický čarodějnický béčko, který na začátku pěkně šlápne na plyn a rozjede zábavnej terminátorovskej splatterfest, aby pak tvůrci koncem druhé třetiny sundali nohu z plynu, vypnuli motor a začali se utápět v kýčovitým melodramatu, který je naštěstí relativně brzo přerušený další krvavou akcí a poměrně divokým finále. Bavil jsem se. ()

Reklama

Reklama