Reklama

Reklama

Loupení jehňátek

(TV film)
  • Kanada The Robber Bride

Na břehu kanadského jezera Ontario se nedaleko od auta najde uříznutý prst novinářky Zeniy Ardenové. I když tělo nebylo nalezeno, policie případ začne vyšetřovat jako vraždu. Hlavním podezřelým je policista Henry, který byl milencem zmizelé a ona jeho informátorkou. Do vyšetřování se na vlastní pěst pouští vyšetřovatel pojišťovny John Grismer. Je to bývalý policista a Henryho kamarád, který je přesvědčen, že by přítel nikoho nezabil. Při pátrání zjistí, že Zenia měla tři kamarádky. Každá z nich měla pádný důvod Zeniu zabít. John postupně rozkrývá tento podivný případ a zjišťuje, že všechno je úplně jinak, než si dosud myslel. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě bavil od začátku až do konce. Žádná minutka nebyla zbytečná, žádné natahování. Dokonalé herecké výkony všech. Musím si sehnat i knihu :)) ... Bomba! Dokonalá "detektivka" s hodně překvápkama. 5* jsem nedala jen za ukončení které bych udělala malinko jinak :D) fandila jsem Zenii :D).. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Podivný thriller o geniální manipulátorce. Má to v sobě něco zvláštního - celou dobu jsem jaksi nevěděl, na čem vlastně jsem, čemu a komu mám věřit, co si o tom všem mám myslet. Zajímavý příběh, celý tak nějak podivně absurdní. ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Ta žena vstoupila do našich životů a každému z nás něco vzala..." Povedené až černotou kypící drama. Škoda toho televizního zpracování, respektive slabší režie i hereckých výkonů. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama