Reklama

Reklama

Kdo jsme?

(festivalový název)
Krátkometrážní
Francie, 2006, 11 min

Obsahy(1)

Malé zastrčené nádraží. Hlavní hrdince ujede vlak, a tak najednou poznává svět, o kterém dosud nic netušila: svět lidí bez domova. (MFF Karlovy Vary 2007) (oficiální text distributora)

Recenze (4)

bassator 

všechny recenze uživatele

42nd KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2007 - FORUM OF INDEPENDENTS - Fórum Nezávislých - SHORT FILMS - Krátké filmy - 40% ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nejde jen o to, že by ženě ujel vlak, spíš ji všechno nutí na nádraží zůstat - další vlaky projíždějí, ale nezastaví, nebo do nich nemůže nastoupit, nemůže se dostat zpátky do čekárny, z nástupiště není cesty. Jako by ji osud trestal za lhostejnost. Co se pak dál na nástupišti děje, je trochu lynchovina, bezdomovci se objevují a zase mizí, sama se pak stává jedním z nich.... ale nebojte se, tím to nekončí. Sama doteď přesně nevím, co si mám o tomto krátkém filmu myslet. ()

Reklama

defagoo 

všechny recenze uživatele

Dosti ubohé... Tenhle pidifilmeček s rádoby umělečtějším námětem mě otrávil jako máloco. To co by nakrútil dvanáctiletý kluk je nám tady servírováno jako vrchol francouzské krátkometrážní kinematografie. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama