Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan pochází z bohaté rodiny a má svou budoucnost přesně nalinkovanou - bude z něj doktor nabo právník, prostě "někdo". Vše se ale začne měnit poté, co je ze soukromé školy vyloučen kvůli svým provokativním fotkám a je nucen přestoupit do "public school". Zde potká Shay - krásnou a chytrou holku, se kterou si rozumí a k níž ho postupně váže stále silnější pouto. Takže když ho Shay požádá aby jí pomohl s potrestáním chlapa, který ji využívá, neváhá a podá pomocnou ruku. To ale netuší, že za tímto "potrestáním" se skrývá něco jiného a že Shay není tak nevinná jak se zdá, má svůj vlastní plán, do kterého chce namočit i Jonathana. A po první vraždě již není cesta zpět. (david666)

(více)

Recenze (8)

sona123 

všechny recenze uživatele

Rádoby dojemná a upřímná promluva k divákovi - My name is Jordan Welles..., kterou film začíná a končí. Nadějný rámec. Mezitím je spousta vaty a zbytečných záběrů. Herectví, škoda mluvit. Scénář - tragédie. Napětí nula. Překvapení? To už vůbec ne. Začátek nevypadal úplně zle, mohlo z toho být cokoliv. Jakmile však bylo opuštěno téma fotografií, šlo to z kopce dolů a hodně rychle. Nevidět to, udělám dobře. ()

laFei 

všechny recenze uživatele

Ja musím s Petrozkoz nesouhlasit. Mě se film líbil a zápletka thrilleru o mladících mi přišla rozhodně lepší než třeba v konkurenční Disturbia, která má a nevim proč , o dost lepší hodnocení. Ze začátku jsem se nechal tou dívkou zmást stejně jako hlavní hrdina a pak sem byl dost překvapen, když to bylo trošku o něčem jiném (včetně postavy Griffina, u toho sem tu svinarnu fakt nečekal =)). Takže 4 hvězdičky. Není to sice eso ve svém žánru ale za shlédnutí určitě stoji. ()

ivonca 

všechny recenze uživatele

Začiatok nebol zlý, dej sa rozvíjal príjemne, ale k záveru až príliš veľa absurdít, nelogického konania postáv, čo vo filmoch najviac neznášam, pár chýb nesediacich v scenári a k tomu trápne klišé. Pre mňa chyba. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

nuný děj, divně natočený nijak mě to neslovilo, mladý kluk co se zaplete s podvodnicí a co má jako být? tohle že má být nějaký děj? hrozný ()

Petrozkoz 

všechny recenze uživatele

Film je velice nudný a zápletka prokouknutelná již od počátku. Naprosto nic nového, nic napínavého a navíc stále dopovázeno rádoby moudrými úvahami hlavní postavy (mladého fotografa) o životě a objektech focení. Film vřele nedoporučuji. ()

Mum 

všechny recenze uživatele

Není divu, že má Disturbia lepší hodnocení, podle mě je akčnější a má také lepší obsazení. Počáteční zápletka není úplně špatná a v jednom místě jsem byl dokonce překvapen, ale bez větších emocí dávám 50%. Velmi průměrné. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vcelku dobrý thriler. Sice mi zpočátku připadalo, že se nějak pomalu rozjíždí a že už z něj nic moc nebude ale nakonec se film "rozjel". Navíc Nikki Reed (ale také Julia Gonzalo) tady vypadá moc dobře a navíc i herecky jsem jí tu nevinnou holku věřil. Takže bych možná taky naletěl jako hlavní hrdina:-). Akorát těch "fotografických" scén mohlo být míň. ()

Reklama

Reklama