Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sara Foster musí kvůli sérii vražd v nemocnici přetřídit záznamy pacientů a vše dát do kupy. Když záznamy přerovnává, začínají se jedné noci dít divné věci. Nejhorší na tom je, že mají souvislost s nedávnými vraždami. (darek kartac)

Recenze (20)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Atmosferický kúsok, ktorý nie je ani trochu krvavý, ale zľaknúť sa občas dá. Prvá polhodina bola veľmi slušná, potom to už začalo poriadne zadrhávať a čoraz častejšie som sa pozeral na hodinky, kedy to skončí. Záver však príjemne prekvapil, zmenilo sa to na celkom slušné psycho, na druhej strane som sa kvôli tým flashbackom a rýchlym prestrihom začal strácať v deji. Taktiež to dosť divne skončilo a ostalo mi len množstvo nezodpovedaných otázok. Pochválil by som interiéry nemocnice a výber hlavnej hrdinky - bola pekná a zahrala to fajn. Lepší priemer... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Roslyn nastoupí novou práci - v nemocnici, která je uzavřena, dostane za úkol třídit složky bývalých pacientů (žádných zavražděných). Tolik ke zdejšímu matoucímu obsahu. Vybere si noční směnu, aby se mohla vídat s manželem, který je taxikář a pracuje rovněž v noci. V okolí řádí vrah žen, jemuž přezdívají Noční jestřáb. V podezření je několik osob - Roslyn manžel, doktor Clement, pracující na 5. oddělení, a nakonec i Roslyn. Mohl by to být ale někdo úplně jiný a tvůrci záměrně vedou diváka, aby si nemohl jen tak vybrat. Víc jak polovina filmu se však táhne, poslední čtvrtina je naopak smršť obrazů a flashbacků. Roslyn je magorka a Fosterová ji ztvárnila vskutku věrohodně. Kladem je také neutěšené prostředí prázdné nemocnice + atmosférická hudba. Velmi nevyvážený snímek, kterému by pomohly větší přímočarost a kratší stopáž. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Další hororový thriller s šiblou hrdinkou v hlavní roli. Na to já už nemám nervy :-D. Natočené je to vcelku slušně, opuštěné nemocniční chodby jistou znepokojivou atmosférou oplývají, ale bavil jsem se tak prvních 15 minut, zbytek stopáže mě Psych 9 už jenom vytrvale otravoval. Verdikt: nesympatický průměr. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

A tak všechno už tu bylo. Jednotlivé scény, stejně jako celý příběh, je jedno velké klišé. Ovšem prostředí, do kterého je story zasazena je celkem zajímavé. Ne že by nebylo dost hororů z uzavřených nemocnic, pohotovostí a psychiatrických klinik, ale tady se interiéry vyloženě povedly. Je fajn, že se tu objevuje Biehn, který až na pár vrásek navíc, vypadá od Terminátora pořád stejně, potěší i přítomnost Elwese, kterého udělala první Saw. Suma sumárum, pěkná podívaná, ovšem bez překvapení. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to celé poctivě a měl bych pár doplňujících dotazů. Takže vrah byl kdo? A proč? Koho teda zabili? Zneužívala dcera otce, či otec dceru? Zpíval tam duch, nebo to byla meluzína? A proč? Tenhle horor byl tak mysteriózní, že byl thriller to rozluštit a nakonec mi z toho vyšlo sci-fi s prvky komedie. Andrew Shortell se tak snažil, ale jestli ho při tvorbě políbila múza...to nevím, ovšem jestli jo, tak to musela bejt nějaká sjetá čubka, co jí z pusy táhl toluen. Pan režisér by se měl držet názvu svého příjmení a točit v budoucnu opravdu výhradně short tells. V ideálním případě reklamy. 20% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Barrandovských studiích v Praze. (Yardak)

Reklama

Reklama