Reklama

Reklama

In the Jungle: Making of Cannibal Holocaust, The

všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument o natáčení Deodatovi klasiky KANIBALOVÉ. Dozvíme se informace o lokacích natáčení v Kolumbii, o výběru herců, o produkci i přípravě filmu. Nechybí ani komentáře ke kontroverzním pasážím díla, zejména k zabíjení zvířat a také k soudnímu procesu, jenž byl s tvůrci zahájen po uvedení filmu v Miláně. Ke slovu se dostane i skladatel Riz Ortolani, jehož hudba tvoří neodmyslitelnou součást snímku. Tvůrci se také vyjádří k nabízejícímu se srovnání KANIBALŮ se skoro o 20 let mladší ZÁHADOU BLAIR WITCH a ke stavu současné italské kinematografie. (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

"In the Jungle: The Making of Cannibal Holocaust" je dokument (film o filme), mapujúci vznik, výrobu a ohlasy na CANNIBAL HOLOCAUST Ruggera Deodata. Dokument z produkcie "Alan Young Pictures" je súčasťou DVD disku, ktorý obsahuje aj českú podporu. Making of prepchaté množstvom zaujímavých informácii, ktoré približujú začiatky výroby filmu, jeho nakrúcanie a samozrejme aj reakcie verejnosti po uvedení filmu, výpovede režiséra Deodata o problémoch, Lucu Barbareschiho o talianskom filme, chváliaceho Riza Ortolaniho (hudba) ........ atď, atď. Proste každá veta dokumentu je zaujímavá. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

POZOR! NÁSLEDUJÍCÍ FILM OBSAHUJE NĚKTERÉ ŠOKUJÍCÍ ZÁBĚRY. SLEDOVÁNÍ CELÉHO FILMU JE DOPORUČENO DOSPĚLÝM OSOBÁM. Tak těmito slovy a úvodním epileptickým střídáním záběrů z filmu za podkresu Ortolaniho fascinujícího hudebního doprovodu začíná jedinečný dokument jednoho z nejšokujících a nejkontroverznějších filmů všech dob: Deodatových Kanibalů. Dokument přibližuje složité podmínky natáčení od shánění herců až po nebezpečné prostředí amazonské džungle, ale i cenné informace o tom, proč ve Felliniho filmech není v titulcích uvedeno jméno scenáristy. Za nejzajímavější ovšem považuji povídání o „snuffu“, nebo tj. jak docílit toho, aby film vypadal na plátně co nejautentičtěji. Bohužel dokument není zdaleka tak obsáhlý, jak by se u podobného filmu asi čekalo. Např. není vůbec zmíněno, že snímek byl zakázáný v 60 zemích celého světa, ožehavé scéně s želvou se autoři filmu vyhli úplně, atd. Je toho dost, co bych o Kanibalech chtěl ještě vědět.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento dokument nám dáva pozrieť sa na ( skoro ) všetky aspekty filmu a aj keď má dobrú hodinku, robí to skratkovito a tak nejak európsky ( nič v zlom, ale amíci sú v tvorení making off oveľa zdatnejší ). Myslím, že tento dokument nenaláka na tento jeden z najzakazovanejších filmov v histórii, nových divákov. Musel by na to ísť iným, drsnejším spôsobom. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Filmy o filme sú málokedy potrebné a skôr pôsobia ako také tupé reklami... Všetkým je u zadku ako sa natáčala princezná ze mlejna alebo taký spiderman... Ale Cannibal Holocaust zanechal v jeho divákoch toľko otázok, že tento film o filme bol ako jeden z mála naozaj opodstatnený a zároveň nepredstaviteľne geniálny. 90% ()

Reklama

Reklama