Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eva Holubová, Tomáš Hanák, David Vávra, Milan Šteindler, Martin Dejdar, Jitka Asterová v krátkých filmech Tomáše Vorla. Nikdo je tehdy neznal. A sami netušili, že jednou zazáří na českém filmovém nebi. Toto DVD nás přenese do 80-tých let, kdy tito herci tvárnili své první filmové role.

DVD obsahuje krátké filmy: - Zákon samurajů - Rychlé šípy - Kašpárek - To můj Láďa - Dáreček - Je dobrá, slaďoučká - Ing - Chemikál (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Některé z prvotin pánů Vorla a Šteindlera co jsou na tomto DVD tu jsou i samostatně v jejich filmografiích. Jelikož už jsem z toho lecos okomentoval nebudu se tu moc rozepisovat. Jednotlivé filmy zaujmou hlavně příznivce Sklepa a je zajímavé sledovat nejen v té době ještě mladé aktéry ale i záběry na olezlou a oprýskanou Prahu. Jelikož tohle je takové best of z Vprvotin Vorla a spol. zprůměruji to na 3 hvězdy. Něco bylo lepší, něco slabší. * * * ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Je tam i Tomáš Hanák takže není co řešit. Každopaně skvělé kraťasy s nápady, ze kterých později Vorel a spol. čerpali. A ani nepřekvapí, že kraťasy PŘED těmi studentskými jsou daleko lepší. 80% ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Přehlídka školních prací Tomáše Vorla se naštěstí dostala na DVD včas, v době kdy Divadlo Sklep bylo ještě na výsluní popularity. Rychlé šípy, Kašpárek, Chemikál a Ing. jsou bezesporu kultovky, bez nichž se žádný sklepácký fanoušek neobejde. První zralou prací byl samozřejmě až Kouř, ale tyhle střepy Vorlova mládí taky stojí za to. I po letech mají pořád co říct. 80% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Moc nechapu, proc na CSfilmu chybely povidky Rychle sipy, Chemikal a Je dobra, sladoucka? Jinak tuto sbirku Vorlovych povidek z let studentskych zaokrouhlim na ctyri hvezdicky, ktere si objektivne asi nezaslouzi, ale jako fanousek celeho Sklepa nemohu jinak:-). Z povidek samotnych se mi nejvice libila "To muj Lada" s Holubovou v hlavni roli. Potesi ale i mlady Hanak, Vavra, Steindler, Asterova ci Horka. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Fanda Sklepáků plesá a fanda Tomáše Vorla plesá dvojnásob. Téměř neskutečné filmy s puberťákem Šteindlerem, Evou Holubovou v plavkách, neměnným Davidem Vávrou a dalšími "hvězdami" si musíte užívat. Mohl bych tu vyjmenovávat hromady skvělých momentů (samuraj s obrovským košem na hlavě a la Lord Helma ze Spaceballs atd. atd.), ale shrnu to do tří slov: to musíte vidět. :-) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama